emotivna poruka

Slavni glazbenik po drugi puta rekao 'da, uzimam': 'Moj se život zauvijek promijenio'

Foto: Instagram
Flea i Melody
Foto: Instagram
Flea i Melody
Foto: Instagram
Flea
23.10.2019.
u 18:29
Ekscentrični basist poznatog benda Red Hot Chili Peppers, Michael Peter Balzary - Flea, po drugi put je uplovio u bračnu luku.
Pogledaj originalni članak

- Moj se život zauvijek promijenio i zauvijek ću biti ponizan i zahvalan. Ovo je osoba koja vidi i voli mene baš kakav jesam i koja najbolje zna tko sam. Moja supruga - napisao je 57-godišnji Flea, basist legendarnih Red Hot Chili Peppersa, u emotivnoj objavi na Instagramu i obznanio da se u Los Angelesu oženio po drugi put.

Njegova odabranica je 18 godina mlađa dizajnerica Melody Ehsani koja je na svom Instagramu s fotografijom potvrdila vijest o sretnom danu i napisala sličnu objavu. - Ovog vikenda vjenčala sam se za najboljeg prijatelja. Zasigurno, najbolja suradnja do dana današnjeg. Ti si moje srce Flea - priopćila je Ehsani.

Flea iz prethodnih veza ima dvije kćeri: 14-godišnju Sunny Bebop i 31-godišnju Claru. Inače je osnivač neprofitne organizacija za glazbenu edukaciju siromašne djece i uskoro planira objaviti memoare pod nazivom "Acid for the Children", a predgovor je pisala Patti Smith.

Pogledajte koji glazbenici danas najviše zarađuju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.