TUGA U OBITELJI

Slavni glazbenik oglasio se nakon tragične smrti sina: 'Ovo mi je veliki izvor utjehe...'

Foto: PA/Pixsell
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
nick cave
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
24.05.2022.
u 22:20
- Draga Teresa. Hvala na Vašem pismu. Mnogi drugi su mi pisali o Jethrou, šaljući sućut i lijepe riječi. Ova pisma su veliki izvor utjehe i želio bih vam svima zahvaliti na podršci - napisao je Nick Cave.
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Nick Cave (64) zahvalio se svojim obožavateljima nakon smrti svog sina. Jethro Lazenby je preminuo u dobi od 31 godine ranije ovog mjeseca, a Cave je u izjavi za medije zamoliko za privatnost. 

Obožavateljica je na umjetnikovom blogu The Red Hand Files,  napisala kako đalje "kolektivnu ljubav" u ime svih njegovih obožavatelja.

“Danas nemam pitanja za vas”, napisala je Teresa iz Australije. “Samo sam željela izraziti svoju iskrenu sućut zbog tragičnog gubitka Jethroa. Sve što mogu učiniti je ponuditi zajedničku ljubav od svih fanova. Puno ljubavi vama i cijeloj obitelji.”

- Draga Teresa. Hvala na Vašem pismu. Mnogi drugi su mi pisali o Jethrou, šaljući sućut i lijepe riječi. Ova pisma su veliki izvor utjehe i želio bih vam svima zahvaliti na podršci - odgovorio joj je Cave.  Završio je odgovor rekavši da će se vratiti pisanju na svom blogu za nekoliko tjedana.

Jethro je rođen u Melbourneu 1991. godine i tek je kad mu je bilo osam godina saznao da mu je Cave otac. Postao je model nakon što su ga izviđali u gradu, ali se i okušao u glumi, s ulogama u filmu "Corroboree" iz 2007. i "Moja mala princeza" iz 2011. Nedavno je radio i kao fotograf.

Nakon vijesti o Jethroovoj smrti, Nickova supruga Susie podijelila je Jethroovu sliku na Instagramu s natpisom "Dragi Jethro".

Cave je ranije govorio o tome kako se nosio s gubitkom u godinama nakon smrti njegovog sina Arthura koji je prije sedam godina pao s litice u Brightonu. Imao je 15 godina.

- Susie i ja naučili smo mnogo o prirodi tuge tijekom posljednjih godina. Shvatili smo kako tuga nije nešto kroz što prolaziš, jer nema druge strane - napisao je Cave prije dvije godine. 

Glazbeni velikan ove godine ponovno bi trebao predvoditi In Music festival u Zagrebu. Njegov koncert na jarunskom jezeru predviđen je 20. lipnja. 

VIDEO: Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar crazy_bat
crazy_bat
03:36 25.05.2022.

Prije par godina mu se 15-godišnji sin na LSD tripu bacio s litice i poginuo, sada se ovaj, nakon izlaska iz zatvora, jer je premlatio mater, predozirao. Bolje da se zapita kakav je on otac i kakav primjer je svojoj djeci dao.