MEĐUNARODNI PROBOJ

Slavne glumice lude za haljinama Meline Džinović

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Melina i Haris Džinović
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Melina i Haris Džinović
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Melina i Haris Džinović
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Melina i Haris Džinović
18.08.2017.
u 14:10
Sharon Stone, J. Lo, Sofia Vergara slavne su klijentice
Pogledaj originalni članak

Sharon Stone, Sofía Vergara, Kate Beckinsale, Jennifer Lopez, Jessie J., Paris Hilton, Pamela Anderson i Britney Spears samo su neke od svjetskih zvijezda koje obožavaju modni brend Hamel iza kojeg stoji dizajnerica Melina Džinović (35), supruga pjevača narodne glazbe Harisa Džinovića (65).

Zvijezda do zvijezde

Proslavljene glumice i pjevačice Melinine kreacije rado biraju za važne prilike pa se tako Jessie J. ove godine u njezinu dizajnu pojavila na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, a Jennifer Lopez je čak u nekoliko prilika odabrala nositi styling upravo s potpisom Hamel. Stoga je i sama Melina jednom prilikom izjavila kako je latinodiva najbolja ambasadorica njezina brenda, koji je prepoznala i Donatela Mirales, urednica brazilskog Voguea. Stoga joj je nakon revije u São Paulu rado posvetila prostor u časopisu.

Zahvaljujući Melininu uspjehu, i Haris je imao priliku upoznati zanosnu Sharon Stone, koja se sa zanimanjem raspitivala o njegovoj karijeri te na YouTubeu poslušala njegove pjesme.

– Rekla je da joj se sviđam – zadovoljno je zaključio Haris, koji je s Melinom u braku od srpnja 2014. godine. Zavjete ljubavi tada su izmijenili nakon 11 godina veze na spektakularnoj jahti dugačkoj 88 metara, a kumovi su im bili Slavica Ecclestone i Philip Zepter. Supružnici imaju i dvoje djece, kćer Đinu (13) i sina Kana (12) koje uspješno čuvaju od medija.

Nova luksuzna vila

– Privatno sam ponosna na brak, djecu, na život koji je stabilan. Svi zaboravljaju da Đina i Kan imaju 12 i 13 godina i da im još mogu zabraniti Instagram i Snapchat – izjavila je nedavno Melina koja s obitelji od ovog ljeta ima novi luksuzni dom na Dedinju. Vilu su sagradili iz temelja, a procjenjuje se na dva milijuna eura. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

TO
toljaga22
14:51 18.08.2017.

ovaj i sere sa sesirom...

PO
POBROZDS
16:13 18.08.2017.

ova Melanija nije losa..a ovaj stari prdonja? lol

MA
Marinko2
16:44 18.08.2017.

Htjel bi jednu za svoju staru kupiti, gdje ih ima?