Seksi mame

Slavne ljepotice koje su rodile u 40.: Otkrivaju kako su vratile fit liniju

Foto: Instagram
Instagram Gwen Stefani
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Uma Thurman
Foto: Promo
Halle Berry
Foto: Press Association/Pixsell
56th GRAMMY Awards - By Lionel HahnMadonna attends the 56th GRAMMY Awards at Staples Center on January 26, 2014 in Los Angeles, California.Lionel Hahn Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
US actress Nicole Kidman attends the 69th Annual Golden Globe Awards presented by the Hollywood Foreign Press Association in Hotel Beverly Hilton in Los Angeles, USA, on 15 January 2012. Photo: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
12.10.2016.
u 13:35
Gwen Stefani trudničkih kilograma se riješila zahvaljujući dojenju, Nicole Kidman je jela samo ribu i salate, a Madonna se pridržavala mjesečeve dijete
Pogledaj originalni članak

Vijest da će Geri Halliwell postati mama u 44. godini prisjetila nas je da roditeljstvo u kasnijoj dobi, posebno među poznatima, nije rijetkost. U sličnoj dobi kao i bivša spajsica svoje prvo dijete rodila je i Halle Berry. Oskarovka je prvu kći Nahlu rodila kad je imala 41 godinu.

– Mislila sam da sam prošla godine u kojima je moguće da budem mama, mislila sam da se moram spremati za menopauzu, a ne za majčinstvo. Trudnoća me ugodno iznenadila – rekla je tada. U trudnoći je dobila 17 kilograma, ali ih se uz pomoć osobnog trenera riješila već nekoliko mjeseci poslije poroda.

Pjevačica Gwen Stefani treće dijete, sina Apolla rodila je u 42. godini, a trudničke kilograme brzo je izgubila. – Tajna je u dojenju, kilogrami se sami gube kad dojite. Tako sam izgubila kilograme i nakon prve dvije trudnoće otkrila – Gwen.

Pop-kraljica Madonna drugog sina Rocca rodila je pet dana nakon što je napunila 42. godinu, a kada je Rocco napunio godinu dana, krenula je na svoju petu turneju na kojoj je izgledala senzacionalno, a sve to zahvaljujući mjesečevoj dijeti.

Foto: Jimmy Choo

Nicole Kidman je kći Sunday Rose rodila kad je imala 41 godinu. Da je trudna, saznala je za vrijeme snimanje filma "The Reader" i odustala je od filma i ulogu prepustila Kate Winslet jer nije htjela riskirati da se nešto zakomplicira. Trudničke kilograme izgubila je odmah nakon poroda, čemu svjedoče i fotografije Nicole snimljene samo deset dana nakon što je rodila.

– Jela sam isključivo ribu i salate, a izbjegavala sam masnu hranu i tih nekoliko trudničkih kilograma zbilja je nestalo brzo – rekla je Nicole.

Uma Thurman također je članica kluba mama koje su rodile poslije 40., glumica je treće dijete kći Lunu rodila s 41 godinom, a samo dva mjeseca nakon poroda već se pojavila na crvenom tepihu s besprijekornom linijom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.