Nevolje ne prestaju

Slavna manekenka zbog implantanata ponovno završila u bolnici

Foto: Facebook
andressa
Foto: Instagram
andressa Urach
Foto: Facebook
andressa
Foto: ''
'ANDRESSA URACH in Bikini on the Beach in Miami'
Foto: Facebook
andressa
Foto: Facebook
andressa
Foto: Instagram
andressa Urach
03.03.2015.
u 15:15
Ovog puta Andressi Urach inficirali su se implantanti u stražnjici zahvaljujući kojima je na brazilskom natjecanju najboljih stražnjica Miss BumBum osvojila visoko drugo mjesto
Pogledaj originalni članak

Svega nekoliko tjedana nakon što je izašla iz bolnice gdje se oporavljala od septičkog šoka koji je doživjela nakon što si je u bedra ubrizgala hidrogel brazilska manekenka Andressa Urach ponovno je završila u bolnici.

Ovog puta inficirali su joj se implantanti u stražnjici zahvaljujući kojima je na brazilskom natjecanju najboljih stražnjica Miss BumBum osvojila visoko drugo mjesto.

Nakon što se probudila s ogromnom oteklinom i upalom stražnjice Andressa je hitno prevezena u bolnicu u Sao Paulu gdje su joj uklonjeni implantanti koji su ju zamalo stajali života.

– Jako patim, ali Bog je sa mnom. Za sve sam sama kriva, moja taština natjerala me da odem predaleko. Hvala Bogu, više mi ne treba tijelo za posao, sada mogu raditi normalan posao i brinuti se o svojoj obitelji. Radije bih odabrala noge i gubitak pola stražnjice nego smrt – izjavila je 27-godišnjakinja za Daily Mail

U posljednjih pet godina Andressa se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima koji su joj uništili život. Osim stražnjice korigirala je i nos, jagodice, čeljust, usne i grudi.

Njezina kolegica i također bivša natjecateljica za Miss BumBum Jessica Lopez rekla je kako su njih dvije na plastične operacije odlazile kao da idu u šoping. 
– Ponekad smo neke zahvate radile zajedno i nismo se bojale. Bile smo ropkinje ljepote – zaključila je Lopez.

>>Opsjednutost besprijekornim izgledom uspješnu manekenku zamalo je stajala života

>>Brazilka zbog kolagena u bedrima dobila sepsu i bori se život

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ĆA
ćaćaća
15:56 03.03.2015.

zna se kako ovakve stječu slavu...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:46 04.03.2015.

Nije korigirala grudi, jer je to nemoguce, I nitko to do danas u povijesti nije napravio. Korigirala je sise, parni organ na grudima zene.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
16:36 03.03.2015.

"slavna" manekenka..