nitko se nije nadao

Slavna glumica u tajnosti stigla u susjedstvo pa jednom gestom oduševila djelatnice trgovine

Foto: profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
06.08.2021.
u 20:40
Odmor od seta Kate je potražila i šetajući beogradskim ulicama, a u pauzi od snimanja obavila je i mali šoping.
Pogledaj originalni članak

Slavna holivudska glumica Kate Hudson trenutno boravi u susjedstvu, a njezin dolazak nije prošao nezamijećeno. Naime, Kate je ovih dana stigla u Beograd gdje snima film "Nož u leđa 2" u kojem igra jednu od glavnih uloga. 

Odmor od seta Kate je potražila i šetajući beogradskim ulicama, a u pauzi od snimanja obavila je i mali šoping. Kate je tako svratila u trgovinu zdrave hrane Housewife Detox, a njezinim dolaskom odmah su se pohvalili na službenom Instagram profilu trgovine. 

"Veliko nam je zadovoljstvo bilo uslužiti Kate Hudson. Veselimo se ponovnom susretu. Volimo tebe i tvoj posao", napisale su odlično raspoložene djelatnice trgovine u opisu fotografije na kojoj poziraju s Kate. Na fotografiji su označili slavnu glumicu, a onda je uslijedio još jedan neočekivan potez. U komentarima im se javila Kate i ostavila emotikon srca i tako još jednom dokazala da su i velike zvijezde samo obični ljudi. 

Prije dolaska u Beograd glumica je s partnerom Dannyjem Fujikawom bila u Firenzi, a potom je s obitelji odmarala i u Grčkoj. 

VIDEO Marko Grubnić otišao u šoping avionom

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Malazan
Malazan
21:32 06.08.2021.

Ta šta bi se drugo u Srbiji i snimalo nego Nož u leđa...

SK
strogo kontrolirani vlakovi
23:39 06.08.2021.

1. U tajnosti? Kaj god, možeš mislit. 2. Kako to da je Večernji, od svih gradova na svijetu, objavio baš ovu nevažnu vijest iz Beograda?

Avatar Tombstone
Tombstone
22:13 06.08.2021.

Pa zakaj nama pisete tko kupuje po beogradu? Ko da nam je to prijateljski grad