GWYNETH PALTROW

Slavna glumica na medeni mjesec povela bivšeg muža i njegovu novu djevojku

Foto: Instagram
Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
chris martin
Foto: Reuters/PIXSELL
gwyneth paltrow
Foto: Press Association/PIXSELL
Gwyneth Paltrow
Foto: Press Association/PIXSELL
Gwyneth Paltrow
11.01.2019.
u 20:12
Imali smo veliki medeni mjesec tijekom Božića. Bili smo svi zajedno. Moj novi suprug sa svojom djecom, moja djeca, moj bivši suprug i naši obiteljski prijatelji. Zapravo je to bila vrlo moderna verzija medenog mjeseca - kazala je Paltrow američkim medijima.
Pogledaj originalni članak

Slavna glumica Gwyneth Paltrow lani se u rujnu udala za Brada Falchuka, a nedavno su bili na medenom mjesecu. Ne bi to bilo ništa čudno da s njima na Maldive nije otišao i Gwynethin prvi suprug Chris Martin, inače frontmen grupe Coldplay.

Tako se medeni mjesec pretvorio u "veliko obiteljsko okupljanje", jer su na Maldivima još bili i njihova djeca  - 14-godišnja Apple i 11-godišnji Moses, ali i Falchukova djeca iz prvog braka Isabella i Brody, te Martinova nova djevojka - glumica Dakota Johnson. 

- Imali smo veliki medeni mjesec tijekom Božića. Bili smo svi zajedno. Moj novi suprug sa svojom djecom, moja djeca, moj bivši suprug i naši obiteljski prijatelji. Zapravo je to bila vrlo moderna verzija medenog mjeseca - kazala je Paltrow američkim medijima. 

Inače, velika obitelj boravila je u ekskluzivnom resortu Soneva Jani na atolu Noonu. Tamo je cijena noćenja u najmanjim vilama tri do 5 tisuća dolara, dok je u onim najvećim vilama čak 20 tisuća dolara. 

Pogledajte video: Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.