FANOVI ODUŠEVLJENI

Slavlje u Splitu! Severina objavila nikad viđenu fotku, a komentari ne prestaju stizati

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Severina
Foto: Screenshot
Severina
07.05.2021.
u 13:36
Splitska pjevačica Severina Kojić odlučila je posebnom objavom obilježiti dan svog rodnog grada.
Pogledaj originalni članak

Kao i ostali Splićani, pjevačica Severina Kojić (49) danas slavi. Naime, Dan grada Splita bila je posebna prilika za fotografiranje u rodnom gradu, čime je privukla pozornost svojih pratitelja te u rekordnom roku zaradila više od 13 tisuća lajkova.

"'Kako zvona svetog Duje, cila zemlja neka čuje rajsku pismu puka tvog, Splite moj...' Na dobro vam došla Sudamja", napisala je Severina.

Fanovi su oduševljeni njenim izdanjem pred zvonima Sv. Duje, a pjevačica koja je nedavno proslavila 49. rođendan nanizala je još neke putem Instagram priča.

Severina se baš na svoj rođendan pojavila i na naslovnici krimi-romana ''U ime mafije'' Luciana Secchija, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker. – Fotografije koje krase knjigu snimila je u nekoliko dana, i to s ekipom s kojom trenutačno radi na novom albumu.

"Detektiv sa šeširom moj je tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi skladatelj je i producent Filip Miletić. Kako su samo njih dvojica bila uzbuđena… A ja san u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sriće. Hvala, majko, što me rodi. Hvala izdavačkoj kući ‘Sandorf’. Hvala Maxu Bunkeru, hvala Broju 1, hvala vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer vaše je ime zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva", poručila je Severina i dodala:

“Ovo mi je najljepši poklon za rođendan, poslije crteža mog sina”.

VIDEO Nakon 24 godine veze prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CO
Cobra
11:24 10.05.2021.

Dno dna od nj. Da ne kažem zene da ih ne vrijeđam...

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
13:37 07.05.2021.

Nedaj se Severino prava hrvatice i hrvatska ljepotice.