prvi put tata

Slaven Knezović: Moja kći Katja bit će prelijepa

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Slaven Knezović: Moja kći Katja bit će prelijepa
12.02.2013.
u 19:00
Glumčeva djevojka, modna dizajnerica i kostimografkinja Daliborka Puž (39), dobro podnosi prvu trudnoću. – Sretan sam, ali još nisam svjestan da ću postati otac naše Katje – kaže glumac koji je spreman na neprospavane noći.
Pogledaj originalni članak

Pjesma se, uz tamburaše, orila prošlog vikenda na fešti u povodu završetka snimanja filma “Most na kraju svijeta”, redatelja Branka Ištvančića. Zvijezda večeri bio je Slaven Knezović (44) koji je stalno nazdravljao jer će za mjesec i pol prvi put postati tata.

Glumčeva djevojka, modna dizajnerica i kostimografkinja Daliborka Puž (39), dobro podnosi prvu trudnoću.

– Sretan sam, ali još nisam svjestan da ću postati otac naše Katje. Vidio sam je na slici, bit će prelijepa – kaže glumac koji je spreman na neprospavane noći.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Svećenik
Svećenik
19:18 12.02.2013.

gospodična puž ima bradu kao da ju je cro cop drmnuo krošeom par puta.