PRAVI SLATKIŠ

Skrivali ga vješto 6 mjeseci! Mateo i Izabel Kovačić konačno pokazali svog prvorođenca

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
07.05.2021.
u 16:00
Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel jučer su slavili Mateov 27. rođendan.
Pogledaj originalni članak

Povoda za slavlje u kući Kovačić, u londonskom domu, nikada nije nedostajalo. Naime, u povodu proslave 27. rođendana našeg proslavljenog reprezentativca i igrača Chelsea Matea Kovačića, on i supruga Izabel odlučili su po prvi puta otkriti kako njihov šestomjesečni sin Ivan izgleda.

Foto: Instagram

- Hvala svima na rođendanskim željama! Nadam se da ću uskoro opet biti na terenu - napisao je nasmiješeni Mateo koji je pozirao kraj supruge i sa sinom. Vješto su ga skrivali od javnosti otkako se rodio, ali slavljenička atmosfera navela ih je da pratiteljima otkriju dio obiteljske idile sretnog para.

Inače, Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji 12. listopada. prošle godine. Izabel je rodila carskim rezom, a dječaku su nadjenuli tradicionalno kršćansko ime - Ivan.

Nedavno su se vratili u London gdje Mateo igra za Chelsea, ali Izabel je odlučila kako će sina roditi u Zagrebu gdje živi cijela njihova obitelj ima je na samom početku bila pri ruci i od pomoći. Sredinom lipnja Kovačići su proslavili četvrtu godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije deset godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali.

U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Nakon potresa koji je pogodio Zagreb Kovačići su iz Londona, stigli u našu metropolu kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu.

VIDEO Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine veze

 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
linkser2
16:47 07.05.2021.

dobro što su njega sakrili ali i Mateo se sakrio.. nigdje ga na terenu