NAJGLEDANIJA

Škorina emisija “Država, selo, grad” potukla sve, pa i Ligu prvaka

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Škorina emisija “Država, selo, grad” potukla sve, pa i Ligu prvaka
03.04.2010.
u 09:00
S HTV-a se ponose Škorinom emisijom jer je ovog utorka navečer prema totalu gledanosti s 14,4 posto na prvome mjestu.
Pogledaj originalni članak

Zadovoljan sam! Prva emisija “Država, selo, grad” imala je oko devet tisuća poziva, a druga petnaestak. Valja uzeti u obzir da se emisija emitira utorkom, koji je, ako je suditi prema gledanosti, postao udarni dan – rekao je Miroslav Škoro, autor i voditelj zabavne emisije “Država, selo, grad”. S HTV-a se ponose Škorinom emisijom jer je ovog utorka navečer prema totalu gledanosti s 14,4 posto na prvome mjestu.

Potukla je čak i utakmicu Lige prvaka, koja ima 11,9 posto. No, podaci gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina HTV-u ne idu u prilog. Prema njima je s 13,3 posto najgledanija bila emisija – “Hrvatska traži zvijezdu”, potom utakmica Lige prvaka s 10,7 posto, a tek onda “Država, selo, grad” s 9,7 posto. Škoro kaže da iza sebe imaju tek dvije emisije te da čine sve što mogu kako bi se razvili i profilirali. Mišljenja gledatelja su podijeljena: jednima se ne sviđa jer ih podsjeća na trešastu “Nad lipom 35”, drugi je vole jer im se čini da stremi nekadašnjoj “Sedmoj noći”. Škoro ukuse nerado komentira.

– Pri osmišljavanju scenarija nisam imao u glavi ni jednu od tih emisija. Kako nismo prva zabavna emisija u programu HRT-a, uvijek će biti prigovora da sličimo nekoj – kaže.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OV
over
11:54 03.04.2010.

sedma noc je umjetnost (prema ovome) a nad lipom obican zbroj prastarih viceva - a ovaj skorin uradak je jedno veliko nista - bolje da se drzi pisanja tekstova jer mu to najbolje ide (naravno i menadzerstvo).. a za podatke o gledanosti - zabrinuo bih se kad vec ne bih bio odavno zabrinut...

PR
prečko
14:16 03.04.2010.

bravo škoro! očekujem da će gledanost biti sve veća baš usprkos raznim jebivjetrima od kritičara.

BR
brkica2
01:55 05.04.2010.

Škoro pjevač? Ima raspon glasa od C do D. Ha ha ha!