Turbulentno

Naša voditeljica je promijenila karijeru, a svi pamte i njenu skandalom obilježenu vezu sa starijim glumcem

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
07.02.2021.
u 13:15
Njihova ljubavna priča počela je 2012. godine i tada je Frane, koji je igrao jednu od naslovnih uloga u seriji "Larin izbor", a završila je dvije godine kasnije...
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Marta Žegura (34) zadnjih godina povukla se iz javnosti već duže vrijeme radi kao kostimografkinja u Zagrebačkom kazalištu mladih.  S Danijelom Delaleom vodila je 2006. godine "Red Carpet" na Novoj TV, a nakon toga došle su nove voditeljice i Marta je pronašla posao u kazalištu.

Novi posao donio joj je i susret a potom i ljubav s glumcem Franom Perišinom koji je od nje stariji 23 godine. Njihova ljubavna priča počela je 2012. godine i tada je Frane, koji je igrao jednu od naslovnih uloga u seriji "Larin izbor" rekao kako mu je toliko lijepo da se osjeća kao da je u najljepšem snu iz kojeg se ne želi probuditi. Marta je rekla tada kako ne želi davati izjave o svom privatnom životu i povukla se iz javnosti, a nedugo nakon toga ipak nam je potvrdila vijest da ona i Frane čekaju prinovu. Zaruke su pale ubrzo nakon toga i planirali su vjenčanje u kolovozu 2012. godine.

U siječnju 2013. godine dobili su sina i godinu dana nakon njegovog rođenja Frane je otkrio da više nije u vezi s Martom. Njihov odnos dosta se zakomplicirao nakon toga i pale su neke optužbe sa Franine strane koje je Marta kasnije demantirala putem odvjetnika i nakon toga više u javnosti nije progovarala o njihovom odnosu. Naime, Frane je Martu optužio da mu 11 mjeseci nije dopustila vidjeti sinčića, zbog toga jer je, navodi, kao dijete bila zamijenjena u rodilištu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar lasta mala
lasta mala
14:52 07.02.2021.

Čudnu glavu ima.

DE
DeepState
18:20 07.02.2021.

sponza u pokušaju