Instant zvijezde

Sjećate se prvog domaćeg boy benda? Saša i Kedžo i dalje su uspješni, a evo čime se bavi Tin

Foto: Youtube Screenshot
Saša, Tin i Kedžo
Foto: Marin Franov/PIXSELL
Saša Lozar
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Damir Kedžo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Tin Samardžić
Foto: Youtube Screenshot
Saša, Tin i Kedžo
Foto: Youtube Screenshot
Saša, Tin i Kedžo
23.12.2016.
u 12:00
Nakon izdavanja prvog albuma "Instant" popularni boy bend odustaje od glazbe, a njegovi članovi grade samostalne karijere
Pogledaj originalni članak

Prije 13 godina vrlo popularan na estradi bio je prvi hrvatski boy bend – Saša, Tin i Kedžo. Proslavili su se nakon sudjelovanja u talent showu Story SuperNova Music Talents, no nakon izdavanja prvog albuma "Instant" odustali su od glazbenih voda. 

Saša Lozar ipak se nastavio baviti pjevanjem pa izdaje popularne singlove, a radi i kao radijski voditelj. Damir Kedžo gradi vrlo kvalitetnu glazbenu i kazališnu karijeru, a odnio je i pobjedu na ruskom natjecanju mladih nada New Wave te nedavno u showu Tvoje lice zvuči poznato. Ali, mnoge zanima gdje se nalazi treći član nekadašnjeg boy benda – Tin Samardžić?

 

Naime, nekoliko godina radio je kao direktor hotela Amor na Braču, a zatim se preselio u Ameriku. Tin danas živi u New Yorku, a svoja iskustva dijeli na Instagramu. I dalje pridaje veliku pažnju izgledu, posjećuje koncerte i izložbe, a često je u društvu imućnih poduzetnika.

Na fotografijama je u društvu bivšeg voditelja i novinara Ivice Kovačevića, a zajedno su uživalu u izlascima i odmoru na plaži. Pod umjetničkim imenom Ivica Marc, on također živi u Velikoj Jabuci i vodi uspješan privatni posao. 

 

>> 'Predivno je iskustvo snimati na mjestu na kojem se osjećaš manji od mrava'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

UM
umnjak
14:14 23.12.2016.

Isto gay?

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:22 23.12.2016.

A ne čini ti se