Markantni Talijan

Sjećate se Paola koji je u 'Prijateljima' imao romansu s Rachel? Ovako izgleda sada s 58 godina

Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
21.08.2021.
u 09:00
Zgodnog Paola utjelovio je glumac Cosimo Fusco koji sada ima 58 godina i drugačiji imidž od onoga u seriji.
Pogledaj originalni članak

Veliku ljubomoru kod Rossa je izazvala ljubavna priča Rachel s markantnim Talijanom Paolom koji u tih nekoliko nastavaka "Prijatelja" u kojima je ljubovao s Rachel nije pričao puno na engleskom nego na svom rodnom talijanskom. Zgodnog Paola utjelovio je glumac Cosimo Fusco koji sada ima 58 godina i drugačiji imidž od onoga u seriji. Prošlo je dosta godina od tog snimanja i iako je Paolova kosa posijedila i skupila se koja bora na njegovom licu i dalje privlači svojim šarmom. Prije dvije godine u jednom intervju ispričao je kako je dobio ulogu i kako mu je bilo raditi sa slavnom šestorkom.

- Kada sam došao na audiciju pitali su da improviziram i bio sam skeptičan jer mi engleski tada nije bio dobar kao sada, ali oni su tražili da na audiciji govorim talijanski. Većinu rečenica u "Prijateljima" sam izmislio, poput scene u kojoj s Rachel stojim pored prozora, sve rečenice u toj sceni sam izmislio. Svi me uvijek samo pitaju kako je bilo ljubiti se s Jennifer Aniston. Bilo je super raditi s njom kao i s ostalim glumcima i te epizode su genijalne i zbog kemije koja je vladala među njih šest serija je i danas popularna.- rekao je Cosimo prije dvije godine.

 

U Hollywoodu se zadržao duže vrijeme i imao je manje uloge u serijama "Mentalist" i "Alias", ali zadnjih godine više se okrenuo talijanskoj kinematografiji i na svom Instagramu uglavnom objavljuje fotografije sa setova serija i filmova.

VIDEO: Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:12 21.08.2021.

Ne sjecam se nicega! Molim vise pojedinosti!