Kultna serija

Sjećate li se konobarice Mimi iz 'Allo 'Allo!? Slavi 62. rođendan i ovako izgleda

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
05.06.2019.
u 10:30
Sue Hodge kaže kako svoju slavu duguje ulozi Mimi i zato je napisala i knjigu o svom liku. Za djelo kaže da je to Mimina, a ne njena biografija.
Pogledaj originalni članak

Britanska glumica Sue Hodge najpoznatija je po ulozi vrckave konobarice Mimi Labonq u humorističnoj seriji 'Allo 'Allo! Na Bird Collegeu u Londonu završila je studij plesa i kazališne glume, a jučer je proslavila 62. rođendan.

Tijekom svoje karijere pokazala se uspješnom u mjuziklima, Shakespeareovim komadima, komedijama i imala je taj talent da glumi različite likove. Ples je voljela više od glume, a jednom prilikom otkrila je i zašto je od plesa odustala.

– Plesati sam počela kao mala i ples sam i studirala, ali kada sam shvatila da neću narasti više od 1,49 m, bilo je jasno da ništa od moje plesne karijere – rekla je Sue. Nakon serije uglavnom se vratila radu u kazalištu i napisala je i knjigu "Mimi's Memoirs" te je imala svoju predstavu 'Mimi and Me". 

– To je Mimina biografija i njoj puno dugujem – rekla je. U intervju koji je nedavno dala sjetila se i kada je prvi put upoznala Gordena Kayea koji je u 'Allo 'Allo! glumio Renea.

Foto: Youtube Screenshot

– Upoznali smo se kada smo snimali film "Brazil" 1985. godine i tada sam u filmu igrala neobičan, čudan lik. Nismo imali uopće ideju da ćemo uskoro opet glumiti zajedno u tako dobroj seriji BBC-ja – izjavila je.

Producent serije 'Allo 'Allo! primijetio je Sue u jednoj predstavi i svidjela mu se. Ubrzo je doznao broj njezina telefona i pozvao ju je da dođe k njemu kod kuće.

– Iz njegove kuće otišla sam sa scenarijem u kojem je bilo  30 epizoda i pridružila sam se glumačkoj ekipi – ispričala je. Priznala je da joj je bilo jako teško kada se serija prestala snimati.

 

 

 

– Postali smo jako bliski tijekom tog vremena, a poslije sam obišla svijet i igrala predstavu o Mimi i to čak 1250 puta – kaže Sue.  S Gordenom je postala bliska prijateljica i posjećivala ga je sve do njegove smrti.

 

 

– I dalje puno glumim u Engleskoj i u Australiji, a Lincoln je postao moj dom nakon što sam se 2002. godine udala za Keitha ''Paddingtona''  Richardsa – rekla je Sue prije dvije godine. Seriju 'Allo 'Allo! možete pratiti na RTL Kockici vikendom.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.