MANEKENKA

Sjećate li je se? Natjecala se u 'Hrvatskom Top modelu', a danas joj je život potpuno drukčiji

Foto: Goran Stanzl/Vecernji list
Zagreb: Tre?i dan Wella Fashion Weeka
Foto: Goran Stanzl/Vecernji list
Zagreb: Tre?i dan Wella Fashion Weeka
Foto: Goran Stanzl/Vecernji list
Zagreb: Tre?i dan Wella Fashion Weeka
Foto: Matija Habljak/Vecernji list
Zagreb: Izabrane najbolje kolekcije na posljednjem danu Modnog ormara
Foto: Marijan Delija/24sata
Zagreb: Modnom revijom Estare Culto otvoren dvanaesti Cro a Portera
Foto: Davor Puklavec/24sata
Zagreb: Slavni na humanitarnoj akciji "1000 pisanica za 1000 osmijeha"
11.08.2022.
u 19:50
Valentina Dropulić nakon prekida i nekoliko manekenskih angažmana nestala je sa scene. Danas živi obiteljskim životom u Starom Gradu na Hvaru, majka je dvojice sinova: Jure (7) i Tomislava (5) te je u braku je već nekoliko godina s Josipom Jakelićem kojeg je upoznala na otoku.
Pogledaj originalni članak

Finalistica prve sezone RTL-ovog showa 'Hrvatski Top model' Valentina Dropulić u showu je završila kao drugoplasirana, a neko vrijeme kasnije ostala je u javnosti pa se povukla. Tada se pisalo o njezinoj vezi s plesačem Ištvanom Vargom i pjevačem Matejem Miličićem, a nakon prekida i nekoliko manekenskih angažmana nestala je sa scene. Danas živi obiteljskim životom u Starom Gradu na Hvaru, majka je dvojice sinova: Jure (7) i Tomislava (5) te je u braku je već nekoliko godina s Josipom Jakelićem kojeg je upoznala na otoku, doznaje RTL.hr.  

- Kada se nasmiješim, znaju me pitati, 'jesi li ti ona mala plava iz Top modela?' - prepričala je te dodala da ovo iskustvo pamti kao lijepo. Rekla je da ne misli da bi joj se život promijenio da je pobijedila u showu te da joj je drago što se sve odvilo na način na koji je. Valentina nije očekivala ni da će ući u finale, a zahvalna je za sve što je u showu naučila te za ljude koje je upoznala.

Iako je nakon showa nosila nekoliko revija na domaćim pistama, kaže da u tom svijetu nije ostala jer ju nije zanimalo. 

- Uvijek sam bila sportski tip, bavila sam se rukometom i plesom i igrom slučaja sam završila na Top modelu - dodala je, a s biciklizmom se susrela preko supruga te ga jako zavoljela.

- Moj suprug se odlučio baviti time i prvo je meni kupio bicikl kako bih i ja to zavoljela te kako bi nam to bila zajednička aktivnost. I tako smo krenuli u biciklizam - rekla je te dodala da osvajaju lige, idu na natjecanja, kao i da se trening svaki dan mora odraditi, a da joj je želja biciklizmom se baviti i profesionalno.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
21:04 11.08.2022.

Ovo je daleko najvažnija vijest danas