Simona Mijoković:

Da nisam okusila tamu, danas ne bih znala kako je živjeti i zahvaljivati

Foto: Davor Puklavec/pixsell
Foto: Facebook
Simona Gotovac
Foto: Davor Puklavec/pixsell
Foto: Facebook
Simona Gotovac
Foto: Facebook
Simona Gotovac
11.06.2017.
u 17:44
Bivša pjevačica pronašla je spas u vjeri i za svoj 33. rođendan, koji je slavila jučer, na Facebooku je napisala dirljiv status u kojem je navela na čemu je sve zahvalna u životu.
Pogledaj originalni članak

Simona Mijoković, javnosti poznatija kao Simona Gotovac, jučer je na Facebooku za svoj rođendan napisala na čemu je sve zahvalna u životu.

Ova bivša zvijezda reality showova, pjevačica i bivša supruga Ante Gotovca razuzdan način života ostavila je u prošlosti i preobratila se te spas pronašla u vjeri. 

- Danas sam napunila punih 33 godine. I Bog me je nagradio u Svojoj bezuvjetnoj ljubavi i milosrđu s novim životom. Odavno sam za sebe prestala imati želje. Moje molitve su zahvale, nikad dovoljno izreći HVALA ISUSU na svemu što je učinio i čini u mom životu - napisala je Simona u objavi na Facebooku. Napisala je i kako ima ljubljenog muža Stanislava koji joj je najveća podrška i oslonac u životu, spomenula je i miljenicu srca svog kći Gabi te sina Joshu kojeg će roditi za nekoliko dana.

- Hvala ti ljubljeni Isuse na svih ovih 33 godine. Vjerujem da je sve bilo s 'nekim' razlogom u životu. Jer da nisam okusila tamu, danas ne bi znala kako je živjetiti i zahvaljivati u Tvojoj svjetlosti. Da nisam plakala ne bi se znala kasnije smijati. Kada god sam padala - Ti si me dizao.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

ET
etrao
21:02 11.06.2017.

Bravo Simona! Ne osvrci se na ove sto bacaju kamenje!

SU
supertonkica
08:59 12.06.2017.

Koji katolibanski primitivizam. Nema bog drugog posla nego da se zajebava sa Simonom dok nam djeca po bolnicama umiru od raka.Znači draža mu je ova starleta nego nedužna djeca.

KE
kerbi
18:53 11.06.2017.

Simonica nam je od Reality starlete prešla u novu kategoriji, religijske starlete.

Još iz rubrike Showbiz