ODGOVOR PAPARAZZIMA

Sia objavila svoju golu fotografiju: 'Svaki dan je Božić'

Foto: Press Association/PIXSELL
Sia
Foto: Instagram
Sia
Foto: Guliver/X17
Sia
Foto: Instagram
Sia
Foto: Instagram
Sia
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
Sia Furler
Foto: Instagram
Sia
Foto: Press Association/PIXSELL
Sia
07.11.2017.
u 11:13
Pjevačica je odgovorila fotografu koji je ponudio njene gole fotografije medijima. Fanovi je hvale, no nije isključeno kako se radi i o vještom marketinškom triku.
Pogledaj originalni članak

Australska pjevačica Sia danas je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola. Netko je medijima ponudio njezine paparazzi fotografije, a Sia ga je preduhitrila i sama objavila jednu od njih.

– Netko pokušava prodati moju golu fotografiju mojim fanovima. Sačuvajte lovu, evo je besplatno. Svaki dan je Božić – napisala je pjevačica pokraj fotografije na kojoj stoji gola na balkonu, okrenuta leđima kameri. Fotografiju možete vidjeti na Sijinom Twitter profilu.

Kako pišu australski mediji, fotograf je snimio Siu izdaleka, a navodno postoji još 14 takvih fotografija. Nudio ih je raznim agencijama i htio prodati onome tko ponudi najviše.

Naravno, nakon što je Sia objavila fotografiju, dobila je pohvale fanova koji su napisali da je to najbolji odgovor "ljigavim paparazzima koji žele profitirati od zadiranja u privatnost".

No, ono što je zanimljivo jest i da Sia 17. studenoga izdaje album božićnih pjesama "Santa’s Coming For Us". Stoga se valja zapitati i je li ovaj Sijin "božićni dar" samo vješt marketinški trik?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
ObrenM
11:55 07.11.2017.

Sto lake zene imaju sa Bozicem?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:26 07.11.2017.

sve to treba lustrirati

Još iz rubrike Showbiz