POZITIVNA LJETNA PJESMA

Lidija Bačić objavila spot za pjesmu 'Glupacho moja'

Foto: Petar Krajačić Vilović
Lidija Bačić
Foto: Petar Krajačić Vilović
Lidija Bačić
Foto: Petar Krajačić Vilović
Lidija Bačić
Foto: Petar Krajačić Vilović
Lidija Bačić
Foto: Petar Krajačić Vilović
Lidija Bačić
21.04.2017.
u 13:09
U moru pjesama o alkoholu i preljubima, ova pjesma tako je čista i neobranjiva da mi je bio gušt pjevati je i snimiti ovaj prirodni i ljudski spot, rekla je Lidija
Pogledaj originalni članak

Nakon što je posljednjih dana izazivala obožavatelje fotografijama sa snimanja novog spota, Lidija Bačić danas je konačno objavila spot za pjesmu "Glupacho moja". Glazbu i produkciju potpisuje Raay Music, a autor teksta je Fayo. Spot je režirao Darko Drinovac.

– Htjela sam.pozitivnu pjesmu za ljetne dane koja govori o velikoj ljubavi, o idealnom paru i njihovoj sreći. U moru pjesama o alkoholu i preljubima, ova pjesma je tako čista i neobranjiva da mi je bio gušt pjevati je i snimiti ovaj prirodni i ljudski spot – rekla je Lidija te zahvalila svojim suradnicima.

>>Je li sada pretjerala? Lidija Bačić ovom fotografijom šokirala obožavatelje

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DA
Dada24
13:47 21.04.2017.

Lidija snimaj filmove za odrasle. Ostavi se pjevanja.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:45 21.04.2017.

Ova je dobra samo za one stvari

Avatar fidelio
fidelio
14:49 21.04.2017.

Nastavlja se balkanski primitivizam koji žene svrstava u podložnu (ili bolje podloživu) kategoriju. Pozitivna ljetna pjesma koja srozava položaj žena u našem društvu. Možda je jedini gori stih onaj od njezine prijateljice s estrade: "Nemoj stati nikad, ni kad kažem stop."