Nije se opirao

Severinin svekar priveden na razgovor. Ugrozio nacionalni interes?

Foto: Instagram
Severinin svekar priveden na razgovor. Ugrozio nacionalni interes?
03.10.2017.
u 13:49
Sigurnosno-informativna agencija privela je Dragana Kojića Kebu na informativni razgovor zbog sumnje da je svojim nastupima, nije navedeno kako, ugrozio nacionalne interese
Pogledaj originalni članak

Popularni folk-pjevač i Severinin svekar Dragan Kojić Keba u subotu navečer priveden je na informativni razgovor u Sigurnosno-informativnu agenciju i to zato što je, navodno, ugrozio nacionalne interese. 

Kako pišu Novosti.rs, pjevač je u subotu navečer primijetio kako mu se ispred kuće šetaju tri nepoznate muške osobe i pozvao je policiju koja je ustanovila da je riječ o pripadnicima Sigurnosne-informativne agencije koji su zamolili Kebu da pođe s njima. Navodno je Keba na razgovor pozvan zbog svojih nastupa kojima je ugrozio nacionalne interese.

Po povratku s razgovora, Keba je novinarima iznio svoju verziju priče.

– Čuli su moju novu pjesmu koja izlazi u prosincu. Ne znam kako su došli do snimke, ali zaključili su da pjesma nije podobna za nacionalni interes, tako da sam morao dati izjavu i objašnjenje – rekao je Keba. 

Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar trigger_happy
trigger_happy
16:09 03.10.2017.

Tako to Srbi rade. Kod nas veleizdajnici osvajaju izbore i dolaze na vlast ko Stevan Mesić i Jovo Jugosipović

Avatar Moodleen
Moodleen
15:10 03.10.2017.

Jel može koji dan bez članka o ovoj srpskoj fufici?

SV
stjepan v.
15:40 03.10.2017.

Jako važna vijest

Još iz rubrike Showbiz