Romansa na Seini

Severinin praznik u Parizu

Foto: Grgo Jelavić/24 sata
Severinin praznik u Parizu
26.11.2009.
u 09:49
Splitska pjevačica je u društvu svog zaručnika Slavka Šajinovića u gradu ljubavi provela pet nezaboravnih dana, a najviše joj se svidjela pariška umjetnička četvrt Montmartre gdje je šetajući pjevušila pjesme Edith Piaf.
Pogledaj originalni članak

Napokon je i Severina Parizu rekla - volim te! Naime, splitska je pjevačica u gradu na Seini na poziv hrvatskih zastupnika francuske kozmetike Payot u društvu zaručnika Slavka Šajinovića provela pet nezaboravnih dana.

Bio je to neplanirani odmor poznatih zaručnika koji se pretvorio u najljepšu moguću uspomenu. Kako nisu imali nikakvih obveza, Seve i Slavko su svaki dan uživali u šetnjama gradom, kupovini, francuskim delicijama, a pri kraju dana opustili bi se u pravom wellness hedonizmu, masažama, sauni i bazenu u jednom velikom pariškom spa centru.

Osim užitku Severina je vrijeme posvetila i kulturnom uzdizanju pa je par posjetio najpoznatije pariške muzeje poput Louvrea i Muzeja D'Orsay gdje se pjevačica fotografirala uz portret svoje imenjakinje, francuske novinarke s kraja 19. stoljeća.

Od svih ljepota Pariza Splićanku je najviše dojmila romantična umjetnička četvrt Montmartre gdje je kupila mnoštvo starinskih suvenira za dom. Odlično raspoložena u pitoresknim uličicama nije odoljela zapjevati najpoznatiju šansonu Edit Piaf  - "La vie en rose". Čini se da Severinin život uistinu jest ružičast.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar punkufer
punkufer
12:21 26.11.2009.

Koga briga.

Još iz rubrike Showbiz