Što se to događa?

Severina odgovorila Igoru, a prozvala je i njegove roditelje Olju i Dragana

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
Foto: Instagram
Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
01.06.2020.
u 08:49
Bračna idila Severine i Igora Kojića po svemu sudeći je narušena, više nisu ni prijatelji na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Odnosi Severine i njezina supruga Igora Kojića više nisu idilični, barem sudeći po njihovoj komunikaciji na društvenoj mreži Instagram. Igor je jučer na Instagramu objavio fotomontažu na kojoj je na jednoj fotografiji on sa Severinom a iz grma viri Milan Popović te je napisao:

"Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora", napisao je Kojić, koji je uz montažu nadodao i pjesmu "Namćor" Đorđa Balaševića u kojoj su stihovi  "Al' tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina". Kojić je uz to označio i dva medija iz Srbije i Hrvatske, uz prigodni hashtag "Dosta ako Boga znate". 

Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Severina
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Severina

Objavu je Igor brzo uklonio s Instagrama, ali prije nego što ju je uklonio, Severina je napisala dva komentara. U prvom je pjevačica rekla:
"Pokrovitelji su Olja i Dragan." Zatim je još dodala: "Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan." Na Instagramu je Severina pratila jedino Igora i on je na ovoj društvenoj mreži pratio samo Severinu i ubrzo nakon ove objave prestali su biti prijatelji na Instagramu, a i Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić više ne prate svoju snahu na Instagramu. Olja je svoj profil zaključala, a prije nego što ga je zaključala, izbrisala je sa svog profila i neke videosnimke na kojima je bila Severina, a jedna od tih snimki nastala je i dok su zajedno bili u karanteni u Beogradu.

Na tim snimkama Severina se pohvalila kako kod Kojića obavlja kućanske poslove, a u pozadini na jednoj snimci čuje se kako Dragan hvali svoju snahu jer je vrijedna. Mediji u Srbiji već neko vrijeme pišu kako su narušeni odnosi između Severine i Igora, ali i kako su izbile svađe između nje i Kojića dok je s njima boravila u izolaciji u njihovoj vili na Bežanijskoj kosi. Jedna od svađa izbila je navodno između Severine i njezina svekra jer je pjevačica navodno htjela da Kojići renoviraju bazen i preurede dvorište i tu je Dragan podigao glas i došlo je do trzavica.

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni jamče da djeluju!

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

IS
isuskris3
09:39 01.06.2020.

imali ijedan koji moze s ovom?

DU
Deleted user
16:36 01.06.2020.

Pa dobro kaj mi fakat nemamo većih problema u ovoj zemlji od te srpske snahe?

IV
Ivandobrila
14:45 01.06.2020.

Nastavak slijedi u sljedećem broju...