Koncertni spektakl

Severina se vraća u Zagreb!

Foto: Promo foto
severina
Foto: Promo foto
severina
Foto: Promo foto
severina
Foto: Jelena Balić
severina, goran karan
Foto: Jelena Balić
severina, goran karan
Foto: Jelena Balić
severina, goran karan
Foto: Jelena Balić
severina, goran karan
08.12.2015.
u 10:08
Nakon što devet godina nije nastupala u zagrebačkim klubovima, Severina najavljuje veliki koncertni spektakl kojim će uveličati rođendansku proslavu novouređenog kluba Roko na Jarunu
Pogledaj originalni članak

Najveća regionalna pop  zvijezda na radost brojnih obožavatelja, održat će veliki koncert u kultnom  zagrebačkom klubu Roko u petak, 11. prosinca 2015. s početkom u 22 sata.

Nakon što devet godina nije nastupala u zagrebačkim klubovima, Severina najavljuje veliki koncertni spektakl kojim će uveličati rođendansku proslavu novouređenog kluba Roko na Jarunu.

Uno momento, Brad Pitt, Dobrodošao u klub, Italiana, Prijateljice samo su neki od  hitova koje će Severina izvesti uz pratnju vrhunskih glazbenika. Severina je jučer objavila i spot za pjesmu Sta' je svit koji je otpjevala u duetu s poznatim glazbenikom Goranom Karanom, a koji je najava skorog mjuzikla ”Naša bila štorija”.

Klub Roko generacijama je poznat kao mjesto za zabavu i odličan provod, a nedavno je doživio potpuno preuređenje. Nakon rasprodanog nastupa Željka Joksimovića, koncert najveće regionalne zvijezde Severine samo je još jedna glazbena poslastica  kojom klub Roko najavljuje uzbudljivu novu koncertnu i zabavnu sezonu.

Ulaznice za koncert Severine mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna sustavu Eventima (www.eventim.hr) te na blagajni kluba Roko. Više informacija o koncertu mogu se pronaći na službenom Facebook eventu.

>>Severina i Karan predstavili spot za pjesmu 'Sta je svit'

>>Severina se hvali fotkama s vjenčanja, pokazala i raskošnu vjenčanicu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

TR
trpimirprvi
10:47 08.12.2015.

Ne mora se vračat!

ST
stomiovotreba
10:36 08.12.2015.

Sto joj fali kod njenih Srba?

Avatar @promatrač
@promatrač
11:06 08.12.2015.

Mislim da je isti mentalni sklop ljudi koji slušaju Severinu i biraju Milanovića. Ne znam na kojem evolutivnom stadiju je pola Hrvatske zastalo, ali je zastalo pa onda i zaostalo. Vitamin HDZ je se tu pokazao kao jako učinkovit. Prije idućih izbora uzimati tri puta prije i nakon jela, a tko nema što jesti, ne treba ni uzimati, takvi znaju što trebaju činiti.