"bila štorija"

Severina dobila ulogu u mjuziklu Nene Ninčevića

Foto: Leonard Ninčević
Severina dobila ulogu u mjuziklu Nene Ninčevića
17.10.2009.
u 17:49
Okosnica mjuzikla je ljubavna priča, ali radnja se vrti i oko Splita i nogometnog kluba Hajduk pa se zbog toga praizvedba planira u veljači u splitskom HNK-u kada Hajduk slavi svoj stoti rođendan.
Pogledaj originalni članak

Kazališnim daskama uskoro će opet kročiti Severina. U mjuziklu "Bila štorija", čija je radnja smještena u 70. godine prošlog stoljeća, a za koju su scenarij i glazbu napisali Neno Ninčević i Goran Karan, Seve će glumiti Anu. Ostale dvije glavne ženske uloge pripale su Arijani Čulini i Snježani Sinovčić.

Okosnica mjuzikla je ljubavna priča, ali radnja se vrti i oko Splita i nogometnog kluba Hajduk pa se zbog toga praizvedba planira u veljači u splitskom HNK-u kada Hajduk slavi svoj stoti rođendan. Glavnu mušku ulogu igra Goran Karan koji je u mjuziklu nogometaš Dino, a oko će baciti na lijepu Anu.

No, kao i u svakoj ljubavnoj priči i ovaj par će imati problema jer njihovu vezu neće odobravati Anin otac, kojeg bi trebao glumiti Vinko Coce. Neno Ninčević zadovoljan je podjelom uloga i nada se kako će svoju "Bilu štoriju" jednog dana postaviti i na pozornice Sydney Opere i Metropolitana.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.