Stalno ih mijenja

Severina angažirala novu odvjetnicu: 'Ja sam nova zastupnica gospođe Kojić'

Foto: Igor Kralj, Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Severina
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
07.11.2019.
u 17:00
Jasminka Biloš za 24 sata potvrdila je da je ona nova zastupnica Severine Kojić za obiteljske stvari. Nije prvi put da Severina mijenja odvjetnika.
Pogledaj originalni članak

U Severininom timu suradnika i odvjetnika zadnjih mjeseci dogodile su se određene promjene. Nova informacija je da pjevačica ima i novu odvjetnicu.

- Da, ja sam nova zastupnica gospođe Kojić za obiteljske stvari potvrdila je Jasminka Biloš za 24 sata. Nije prvi put da Severina mijenja odvjetnika i obično se to dogodi nakon nekog novog momenta u parnicama koje vodi protiv bivšeg partnera Milana Popovića. Nedavno je objavljena informacija da je Severina nepravomoćno kažnjena s 3000 kuna jer je vrijeđala Popovića. 

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Ovi bivši partneri nikako se ne mogu dogovoriti oko skrbništva nad sinom i susreću se samo na sudskim ročištima kojih je sve više i više. Severina uskoro kreće na turneju "The Magic Tour", a najavljujući turneju prije nekoliko tjedana, javnost je obavijestila i kako je njezin sin u školi koju pohađa doživio zlostavljanje.

-Dogodio se incident u školi u koju ide moje dijete gdje su ga dva sata zadržavali i nisu puštali jer ja osobno nisam mogla doći po njega nakon nastave. Učiteljice su ga zaključale i doživio je traumu. S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti  dijete iz škole, meni se kao majci onemogućuje da radim svoj posao, a jedina sam majka koja ne može biti bolesna - rekla je tada Severina. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar anlaser
anlaser
17:19 07.11.2019.

", a jedina sam majka koja ne može biti bolesna ” ? Kao da radiš na testiranju madraca a ne kao pristojna žena , majka ! Pljuc .

RZ
Rob Zidovi
18:05 07.11.2019.

Severina Vučković Kojić je nitko i ništa. Nevažna osoba u Hrvatskim životima

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
18:35 07.11.2019.

Hvala što ovu, od životne važnosti vest, podeliste sa svekolikim neukim pukom...