A Grammy dobija...

Šest izvođača sa po šest nominacija za nagradu Grammy

Foto: Reuters/Pixsell
Grammy (1)
Foto: Reuters/Pixsell
Grammy (1)
Foto: Reuters/Pixsell
Grammy (1)
Foto: Reuters/Pixsell
Grammy (1)
Foto: Reuters/Pixsell
Grammy (1)
Foto: Reuters/Pixsell
Grammy (1)
Foto: Reuters/Pixsell
Grammy (1)
06.12.2012.
u 08:30
Najviše nominacija imaju Kanye West, Jay-Z, Frank Ocean, Dan Auerbach iz grupe The Black Keys, Mumford & Sons i grupa FUN
Pogledaj originalni članak

Nominacije za 55. po redu glazbenu nagradu Grammy objavljene su sinoć na velikom koncertu u Nashvilleu. Kako piše CBS News najviše nominacija dobilo je šest različitih izvođača i to po šest nominacija svaki.

To su Kanye West, Jay-Z, Frank Ocean, Dan Auerbach iz grupe The Black Keys, Mumford & Sons i grupa FUN.

U kategoriji albuma godine nominirani su: El Camino – The Black Keys, Some Nights– fun, Babel – Mumford & Sons, Channel Orange – Frank Ocean i Blunderbuss – Jack White.

Za single godine nominirane su pjesme: Lonely Boy – The Black Keys, Stronger (What Doesn't Kill You) – Kelly Clarkson, We Are Young – FUN. i Janelle Monáe,  Somebody That I Used To Know – Gotye Featuring Kimbra, Thinkin Bout You – Frank Ocean i We Are Never Ever Getting Back Together – Taylor Swift.

U kategoriji najboljih novih uzvođača nominacije su ponijeli: Alabama Shakes, FUN, Hunter Hayes, The Lumineers i Frank Ocean, dok se za pjesmu godine natječu: The A Team, Adorn, Call Me Maybe, Stronger (What Doesn't Kill You) i We Are Young.

Nominacije u svim kategorijama možete pogledati na  Grammy.com.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
15:35 06.12.2012.

A od naših estradnjaka niko ništa da dobije...sramota brate.. a imamo toliko samozvanih kraljica i kraljeva.....al neme veze sad će oni sebi sami međusobno podijelit nagrade i za ovo i za ono....i onda na kraju balade ljepo poslat račune ugostiteljima da plate njihov težak i mukotrpan muzički izričaj...nije lako kreveljit se i tandrkat po gitari....