Grčka sapunica

Serija "Otok": Ljubavna priča jača od vremena i razorne bolesti

otok
otok
otok
05.01.2012.
u 09:00
Serija je nastala na temelju istoimenog bestselera britanske književnice i novinarke Victorije Hislop koji je preveden na dvadeset i tri svjetska jezika
Pogledaj originalni članak

S Novom godinom na RTL Televiziji krenula je i odlična grčka serija “Otok”. Serija je nastala na temelju istoimenog bestselera britanske književnice i novinarke Victorije Hislop koji je preveden na dvadeset i tri svjetska jezika. Holivudska mašinerija nudila joj je velike svote novca za adaptaciju knjige u film, no Hislop ih je sve odbila i radi autentičnosti priče prihvatila snimanje serije u Grčkoj. U 26 epizoda producenti su ulupali četiri milijuna eura, snimana je u idiličnim eksterijerima u Engleskoj i Grčkoj, a u njoj se pojavljuje oko 500 glumaca u više od 120 uloga.

U glumačkoj postavi najpopularnija je lijepa grčka glumica Evgenia Dimitripoulou. Glumi mladu Alexis koja iz Londona odlazi na Kretu da bi otkrila više o tajnoj prošlosti svojih predaka. Paralelna radnja seže od sadašnjosti do Drugog svjetskog rata i ljubavne priče Alexisinih predaka u tri obiteljske generacije koje je razdvojila lepra te dio obitelji protjerala na otok gubavaca Spinalongu. Serija se emitira od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat, a petkom u 20 sati.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.