odvažno izdanje

Seksi Žanamari mami uzdahe: Obula čizme i pokazala goli trbuh!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Žanamari
Foto: Promo
Žanamari
05.10.2018.
u 17:12
Žanamari Perčić još je jednom dokazala da je jedna od najzgodnijih žena na domaćoj estradi.
Pogledaj originalni članak

Žanamari Perčić uživa u prvim danima jeseni. Zgodna Makaranka dane provodi u Dalmaciji, a tamošnja klima odlično joj prija. Dok su na kontinentu mnogi već posegnuli za jaknama, naročito u hladnim jutarnjim satima, seksi pjevačica sa sebe je odbacila suvišne krpice. 

Za šetnju uz obalu Žanamari je odabrala vrlo odvažnu modnu kombinaciju koja je u prvi plan istaknula njezine savršene trbušnjake.U kratkoj crnoj majici Žanamari je još jednom dokazala da je jedna od naših najzgodnijih pjevačica. 

"Jesen u Dalmaciji! Golog trbuha vani u LISTOPADU?!? Ni ja ne vjerujem. Koliko vi ‘slojeva’ danas nosite?", zapitala je pjevačica svoje fanove. Minijaturnu majicu upotpunila je hlačama visokog struka, dok je na noge nabacila crne čizme. Ovaj ljetno-jesenski miks oduševio je njezine pratitelje. A što vi kažete na ovu kombinaciju? 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

SO
SoloHan
18:17 05.10.2018.

Ušo bi u nju ko Plenki u hadeze

DU
Deleted user
17:30 05.10.2018.

s najdubljim poštovanjem i tužnim sjećanjem na preminulog velikog kompozitora Đorđa Novkovića, koji nam je ostavio mnogo prekrasnih pjesama i besmrtnih evergreena, i koji nam je mogao podariti još lijepih pjesama, ali nije, otišao je... zahvaljujući ovoj "dami".

ST
stomiovotreba
17:47 05.10.2018.

Dosta vise o spozorusama.

Još iz rubrike Showbiz