Zgodna i bogata

Seksepilna Tamara Ecclestone u donjem vešu zarađuje džeparac

Foto: Ultimo
Seksepilna Tamara Ecclestone u donjem vešu zarađuje džeparac
18.09.2011.
u 10:16
Kćer Bernieja Ecclestonea vlasnika formule 1, opet se skinula za kampanju donjeg veša Ultimo, a vlasniku tvrtke je i muza pa joj je posvetio svoju kolekciju
Pogledaj originalni članak

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone nedavno je potrošila milijun funti (oko devet milijuna kuna) na kristalnu kadu pa ne čudi da je morala potražiti neki ‘ekstra način zarade’.

Stoga, prihvatila se poziranja i za modnu liniju donjeg veša Ultimo snimila zavodljivu kampanju.

Naravno, kćeri Bernieja Ecclestona, vlasnika formule 1 i jednog od najbogatijih Britanaca, ne treba zaista džeparac, već Tamara jednostavno voli tu i tamo sama zaraditi, a i donje rublje joj je fetiš.
Ovo joj je drugo snimanje za tvrtku Ultimo, a čini se da je postala i muza šefa kompanije Michellea Monea jer joj je posvetio svoju novu kolekciju.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OB
-obrisani-
12:44 18.09.2011.

Strasno je koliko je balkanizma utkano u ove dvije djevojke. Zaudaraju na Balkan cak i u najluksuznijem djelu Londona. Slavice,...ucini nesto jer ovo vise ne vodi nigdje.

OB
-obrisani-
12:46 18.09.2011.

18.09.2011. u 11:17h double_D je napisao/la: \"donji veš\"??...pa valjda je \"donje rublje\". odakle je ovaj novinar, iz Bačke Palanke hebote? --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja vjerujem da je iz centra Zagreba ili mozda Splita jer se danas vise manje tako govori u tim sredinama,......Bandic, Kerum, Djakic, Bebic, Kalmeta,.....Rojs, Rajic,.......

Avatar double_D
double_D
11:17 18.09.2011.

\"donji veš\"??...pa valjda je \"donje rublje\". odakle je ovaj novinar, iz Bačke Palanke hebote?

Još iz rubrike Showbiz