FORBES

Objavljena lista najplaćenijih celebrityja. Prošle godine bio tek 22., a sada zasjeo na tron

Foto: /Press Association/PIXSELL
Sean Combs
Foto: Pixsell
howard stern
Foto: Reuters/PIXSELL
LeBron James
Foto: Reuters
Coldplay
Foto: Fred Merz, Mike Van Cleven
Christiano Ronaldo
Foto: JPA/Press Association/PIXSELL
Drake
Foto: Instagram
Beyonce
Foto: Press Association/PIXSELL
Diddy
Foto: DPA/PIXSELL
James Patterson
Foto: DPA/ Pixsell
The Weeknd
12.06.2017.
u 21:42
Reper je zaradio čak 130 milijuna dolara protekle godine, najviše zahvaljujući aktualnoj turneji, ali i marketingu
Pogledaj originalni članak

Forbes je danas objavio svoju čuvenu listu najplaćenijih celebrityja današnjice. Začuđujuće, na prvom mjestu nije Kim Kardashian, nego reper Sean "Diddy" Combs. On je u godinu dana zaradio čak 130 milijuna dolara, zahvaljujući aktualnoj turneji, ugovoru s jednim proizvođačem votke, te prodaji trećine svoje modne linije Sean John.

Combs je prošle godine bio na 22. mjestu. Na drugom i trećem mjestu su žene - Beyonce i J.K. Rowling, no žene čine samo 16 posto ove liste. Beyoncein suprug Jay-Z tek je na 55. mjestu, a Kim Kardashian je 47. Njena sestra Kylie Jenner je na 59. mjestu, a u ovom društvu je s 19 godina najmlađa.

1. Sean "Diddy" Combs - 130 mil. dolara
Reper je najpoznatiji po prodaji svojih albuma, no posljednjih godina sve više zarađuje u modnom svijetu

Foto: Press Association/PIXSELL
Diddy

2. Beyonce Knowles - 105 mil. dolara
Jedna od najvećih pop zvijezda današnjice dobro je zaradila prodajom albuma "Lemonade" i na aktualnoj turneji "Formation". To ju je lansiralo s 34. mjesta na drugo.

Foto: Instagram
Beyonce

3. JK Rowling - 95 mil. dolara
Iako ove godine nije napisala novu knjigu, dobro je zaradila od predstave "Harry Potter i prokleto dijete", te filma "Fantastične zvijeri i gdje ih naći", koji je zasnovan na Potteru.

JK Rowling

4. Drake - 94. mil. dolara
Kanadska hip-hop zvijezda skočila je sa 69. mjesta zahvaljujući velikoj turneji, ali i bogatim ugovorima sa Spriteom, Nikeom i Appleom.

Foto: JPA/Press Association/PIXSELL
Drake

5. Christiano Ronaldo - 93 mil. dolara
Najbolji svjetski nogometaš spustio se za jedno mjesto, no još uvijek je najplaćeniji sportaš današnjice. Uz ugovor s Realom, tu je i ugovor s Nikeom, te linija jeansa i donjeg rublja.

Foto: Fred Merz, Mike Van Cleven
Christiano Ronaldo

6. The Weeknd - 92 mil. dolara
Reper se prvi put probio u top 10, gdje je skočio s lanjskog 30. Njegov album "Starboy" lani je bio treći najprodavaniji u Americi.

Foto: DPA/ Pixsell
The Weeknd

7. Howard Stern - 90 mil. dolara

Kralj svih medija i najpoznatiji američki radio voditelj i prošle je godine bio sedmi. Trenutno je pod ugovorom sa satelitskim radiom Sirius XM.

Foto: Pixsell
howard stern

8. Coldplay - 88 mil. dolara
Grupa je dobro zaradila na aktualnoj turneji "Head Full of Dreams", a to će najviše razveseliti humanitarne organizacije, budući da 10 posto od prihoda uplaćuju u dobrotvorne svrhe.

Foto: Reuters
Coldplay

9. James Patterson - 87 mil. dolara
Ovaj je pisac dosad napisao 130 knjiga, i smatra se najprodavanijem piscem današnjice. Bivši američki predsjednik Bill Clinton u suradnji s njim trenutno piše roman o Bijeloj kući.

Foto: DPA/PIXSELL
James Patterson

10. LeBron James - 86 mil. dolara
Vjerojatno najpoznatiji američki košarkaš, član Cleveland Cavaliersa ima godišnju plaću od čak 31 milijun dolara, te je tek treći igrač u povijesti s godišnjom plaćom od preko 30 milijuna dolara. Druga dvojica su Michael Jordan i Kobe Bryant. 

Foto: Reuters/PIXSELL
LeBron James

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
00:40 13.06.2017.

I onda ste bas od svih slika za naslovnu sliku stavili niggere. ovo izgleda doslo vrijeme da svak mora imati svoga crnca

Još iz rubrike Showbiz