RYAN GOSLING

"Scena oralnog seksa je toliko realna da smo upali u nevolje!"

Foto: Pixsell
"Scena oralnog seksa je toliko realna da smo upali u nevolje!"
10.01.2011.
u 22:30
- Morali smo se stalno podsjećati da to nije stvarnost, već samo film. Michelle i meni bilo je teško raskinuti naše bračne zavjete nakon završetka snimanja. Sagradili smo si dvorac i onda smo ga morali srušiti – kaže Gosling.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je glumica Michelle Williams nedavno priznala da je jako ponosna na scenu oralnog seksa s Ryanom Goslingom u filmu “Blue Valentine”, svoj komentar o škakljivoj sceni dao je i kanadski glumac.

Scena u kojoj Gosling oralno zadovolji svoju partnericu podigla je puno prašine, a 30-godišnji glumac kaže da je tako jer je je scena vrlo autentična.

- Seks se činio jako stvarnim – više od toga da je bilo seksi ili da se radi o sceni seksa, i zbog toga smo upali u nevolje. Ljudi ne bi trebali biti kažnjavani zbog toga što dobro rade svoj posao – rekao je Ryan u intervjuu za britanski Guardian.

Glumački se par tijekom snimanja toliko vezao i uživio u svoje uloge da im je bilo prilično teško opet se vratiti u stvarni život.

- Morali smo se stalno podsjećati da to nije stvarnost, već samo film. Michelle i meni bilo je teško raskinuti naše bračne zavjete nakon završetka snimanja. Sagradili smo si dvorac i onda smo ga morali srušiti – opisao je Gosling nesvakidašnje radno iskustvo.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PI
pietrogross
05:25 11.01.2011.

ne vidim u cemu je problem,ako im se objema svidja nek ponove ili neka snimaju dalje pa cemo imati sto da gledamo.ako je gospodinu neugodno spreman sam ga zamijeniti.

BE
Bedem1
09:25 11.01.2011.

kako god autenticno izgledali gledaocima,ja mislim da ih Severina tuce i ona bi im mogla biti profesor u toj grani glume,ne samo da dobro i njezno pusi,nego to radi sa elanom ili se ja varam,ovaj nije hercegovac.