Iznad 40. godina

Sanja Vejnović među najljepšim glumicama svijeta

Foto: slavko midžor/pixsell
Sanja Vejnović među najljepšim glumicama svijeta
Autori ,
02.03.2012.
u 12:55
Osim za hrvatsku glumicu, posjetitelji IMDB-a mogu glasovati i za Elizabeth Hurley, Naomi Watts, Danu Delany, Nicole Kidman, Salmu Hayek, Jennifer Aniston, Sandru Bullock, Monicu Bellucci i dr.
Pogledaj originalni članak

Sanja Vejnović na listi korisnika priznate stranice IMDB među najljepšim je glumicama starijim od 40 godina. Zanimljivo je da je naslovna fotografija upravo ona Sanjina, a glumica se našla u elitnom društvu renomirane holivudske A-liste. Osim za hrvatsku glumicu, posjetitelji IMDB-a mogu glasovati i za Elizabeth Hurley, Naomi Watts, Danu Delany, Nicole Kidman, Salmu Hayek, Jennifer Aniston, Sandru Bullock, Monicu Bellucci i dr. Sanja Vejnović ujedno je i jedina hrvatska predstavnica na ovoj listi, a glumicu trenutačno gledamo u seriji "Larin izbor" gdje glumi Larinu majku Miju.

– Pa to je divno! Počašćena sam jer su to sve lijepe glumice. To je jako zabavno! Eto neke koristi od svakodnevnog snimanja ove godine – oduševljeno je reagirala Sanja na vijest da se našla na listi najljepših glumica.

– Znam mnogo lijepih i nesretnih žena. Ona nije garancija za sreću, ali u mom poslu može pomoći. Sigurno je i moj izgled, pogotovo u početku karijere, bio presudan za dobivanje nekih uloga. No, bilo je i obratnih situacija, neprimjerenih udvaranja ili ženskih ljubomora – izjavila je Sanja nedavno u intervjuu za Ekran.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz