Omiljeno tv lice

Sanja Doležal vraća se na televiziju, evo u kojoj ulozi ćemo je gledati

Foto: Nova TV
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
Sanja Doležal
Foto: Robert Anić/Pixsell, Petar Glebov/Pixsell, Duško Jaramaz/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
19.01.2018.
u 14:30
Od ponedjeljka ćemo je gledati na Novoj TV  gdje će u sklopu emisije IN magazin imati svoju rubriku ''Kuhanje je IN''.
Pogledaj originalni članak

Omiljeno estradno lice, pjevačica Sanja Doležal vraća se na male ekrane!

Od ponedjeljka ćemo je gledati na Novoj TV,  gdje će u sklopu emisije IN magazin imati svoju rubriku ''Kuhanje je IN''. Sanja će savjetovati, kuhati, otkriti svoje kulinarske trikove, ali i imati interakciju s gledateljima. Svi gledatelji pozvani su da se jave IN magazinu putem e-maila kuhanjejein@novatv.hr, preko službene Facebook stranice IN magazina ili pismom Novoj TV te da Sanji postave pitanja, predlažu jela koja bi voljeli vidjeti u emisiji, zatraže ili ponude svoje kulinarske savjete. 

– Drago mi je da sam postala dio najgledanije televizije u Hrvatskoj i vesele, mozaične emisije IN magazin. Veselim se s gledateljima podijeliti svoje dugogodišnje iskustvo u kuhinji. Kuhanje me opušta i veseli, zaista mislim da je obiteljski stol mjesto gdje se obitelj na najljepši način druži i uz domaću hranu stvara najljepše uspomene. Tako ću i ja u novoj rubrici Kuhanje je IN, podijeliti svoje uspomene iz djetinjstva, okuse i mirise uz koje i danas uživa  moja obitelj i prijatelji – poručila je Sanja.

Što je Sanja pripremila za gledatelje IN magazina, doznat ćemo u ponedjeljak od 17.30 na Novoj TV!

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: IPA/PIXSELL

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne priča. Na pitanje je li ikad zapucao na brata kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je skupa sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 39

ŠO
Šokac1
14:40 19.01.2018.

Pokraj toliko zgodnih, mladih i sposobnih djevojaka po TV ekranima stalno se mota, po izmišljenim emisijama, nekoliko istih "svetih" žena koje su, ruku na srce, davno prošle čak i "srednje godine". Sramotno !

SN
snovakor
14:59 19.01.2018.

danas svaka šuša može kuhati na TV ... i prodavati maglu kako se kuha ..

OV
ovrhovršitelj
15:20 19.01.2018.

O neeeee....