stižu komplimenti

Sandra Bagarić pokazala mlađu sestru koju ne viđamo često, a pratitelji su odmah primijetili sličnost

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL/RTL
Foto: Promo
Kneginja čardaša
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Josip Regović/Pixsell
19.04.2023.
u 07:45
Pjevačica je podijelila više fotografija na kojima je sa sestrom, a na nekima je s njih dvije pozirala i Sandrina nećakinja Lara
Pogledaj originalni članak

Operna pjevačica Sandra Bagarić (49) s pratiteljima je podijelila obiteljsku fotografiju na kojoj je pozirala s malđom sestrom Sanjom i nećakinjom Larom, koje ne viđamo često u javnosti. Na fotografiji su pratitelji odmah primijetili sličnost između sestara. 

- Moja seka Sanja, moja nećakinja Lara - napisala je pjevačica pored serija fotografija koje je objavila.

Foto: Facebook

Pratitelji su odmah primijetili sličnost između sestara, a to su pisali i u komentarima. 

"Ljepotice", "Iste ste", "Uživajte, sekice", "Tri ljepotice", "Sekice", pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Sandra je sa sestrom Sanjom i roditeljima rodnu Bosnu i Hercegovinu napustila 1992. godine, a jednom prilikom je prisjećajući se ratnih godina ispričala:

- Moji roditelji, sestra Sanja i ja 1992. napustili smo BiH, iz doma doslovce otišli s ručnom prtljagom, sretni što smo živi i zdravi, na okupu, ali... Zahvalna sam roditeljima što su organizirali da se životi sestre i mene nastave što bezbolnije, što su traumu dolaska u novu sredinu učinili prihvatljivom. Bolno mi je bilo gledati ih kako se trude priskrbiti nam za normalan život. Ipak, duh Bosne je u meni, u svakoj mojoj rečenici, intonaciji, sočnosti jezika, beharu, intenzivnim okusima, muzici, humoru... Sandra je odrasla u Zenici, a u intervju koji je prije dvije godine dala za Avaz govorila je o svom rodnom gradu i priznala kako se ne namjerava vraćati u Bosnu i Hercegovinu jer je Zagreb njezin dom više od tri desetljeća.

- Došla sam u Zagreb, ali ne mogu “kajkati”, ne stidim se svog podneblja. Zeničani mi nekad zamjere što kažem da sam iz Sarajeva, ali rat me uhvatio tu. Roditelji i sestra su tamo, otac je iz Tomislavgrada… Kad bih nabrajala odakle sam sve… Ne planiram se vratiti u BiH. U Zagrebu živim skoro 30, a iz BiH sam otišla s 18 godina. Ali, rado dođem u BiH s obitelji. Kroz Zenicu prođem, svratimo na ćevape i idemo u Sarajevo. Ali, klincima sam objasnila gdje je mama išla u školu, na koju se voćku penjala, gdje se brčkala u rijeci Bosni - ispričala je Sandra.

Sandra i njezin suprug Darko Domitrović (58) mogu se pohvaliti brakom dugim 26 godina u kojemu su dobili dva sina, 18-godišnjeg Lovru i 22-godišnjeg Marka

VIDEO Luku Nižetića iznenadila cijena u jednom restoranu u Rovinju. Pratitelji: 'Ovo je užas'

HASSANOVI RATOVI

'Kada je počeo taj rat, bio sam desetogodišnje dijete s puškom u ruci. Ranjen sam više puta, izgubio sam brata, prijatelje'

Večernjakovci Hassan Haidar Diab i Robert Bubalo snimili su dugometražni dokumentarac ‘Hassanovi ratovi’ o životnoj sudbini koja ostavlja bez daha. Iz filma čija je premijera 4. lipnja u Velikoj Gorici može se iščitati da je Hassan, kao obrambeni mehanizam, gotovo izbrisao svu svoju prošlost, koju sada pred kamerama, uz pomoć svoje obitelji, pokušava sklopiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.