Osvetnički pohod

Salmi Hayek se Donald Trump osvetio jer nije htjela s njima na večeru

Foto: Big Pictures/PIXSELL
salma hayek
Foto: Reuters
Predsjednička utrka u SAD-u u punom je tijeku
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
salma hayek
Foto: Reuters
Predsjednička utrka u SAD-u u punom je tijeku
24.10.2016.
u 09:51
Prije nekoliko godina Trump je nagovarao glumicu da ode s njim na spoj, nakon što ga je odbila on je izjavio da s njom nikada ne bi otišao na spoj jer je preniska
Pogledaj originalni članak

Gostujući na Los Angeles Kalifornija radiju glumica Salma Hayek ispričala je kakvu je neugodnost doživjela zahvaljujući Donaldu Trumpu. Naime, prije nekoliko godina Trump je pokušao nagovoriti glumicu da izađe s njim na spoj iako je znao da ona ima dečka.

Nabavio je njen broj telefona i nazvao je  te je preklinjao da odu na večeru. Odlučna glumica mu je odgovorila kako s njim na večeru ne bi izašla čak i da je slobodna i odbila je otići s njim na spoj. Nakon toga je Trump krenuo u osvetnički pohod i u intervjuu za National Enquirer je rekao kako sa Salmom Hayek nikada ne bi otišao na spoj jer je preniska.

- Nazvao me nakon što je članak objavljen i ispričavao se te me pokušao uvjeriti kako on to nije rekao. Pomislio je kako bi ipak htjela izaći s njim nakon svega, ali meni to nije padalo na pamet - prisjetila se Hayek. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RI
rikavac
10:24 24.10.2016.

haha kolko su vise Ameri postali smijesni i zalosni samo o Trumpu pricaju Tramp ovo Tramp ono. Sad se svi zgrazaju njegovim postupkom a 90%politicki mocnika i biznismena rade isto sto i on samo sto se pojedincima zataskava sve a o Trumpu svako malo nesto. Nasla se Hilary da prica o moralu dok je njezin Bill purgao Moniku njoj pred nosom i nabijao joj rogove to je normalno i sutila je a sve sto izlazi na vidjelo o Trumpu je nemoralno i zgraza se svijet.

AV
AVIM
11:15 24.10.2016.

Kako nitko ne postavi pitanje tim ,,damama,,gdje su bile do sada i kako prije nisu progovorile o tome