mnogima nije bilo jasno

Salma Hayek u 6. desetljeću neprestano objavljuje fotke u bikiniju, a sada je objasnila zašto

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Salma Hayek
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Instagram
Salma Hayek
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Salma Hayek
Foto: Instagram
Salma Hayek
04.02.2021.
u 22:00
Fotografije su do sada privlačile veliku pažnju pratitelja i obožavatelja, pogotovo zato što glumica izgleda odlično u 55. godini.
Pogledaj originalni članak

Glumica Salma Hayek već neko vrijeme na društvenim mrežama objavljuje fotke na kojima je u badiću. Fotografije su do sada privlačile veliku pažnju pratitelja i obožavatelja, pogotovo zato što glumica izgleda odlično u 55. godini. Sada je ipak otkrila zašto je odlučila objavljivati takve fotografije.

- Morala sam izgubiti dosta kilograma i puno vježbati kako bi krajem prošle godine uskočila u bikini. Drago mi je da sam snimila puno fotografija i ponosna sam na njih. Nastale su u prvom tjednu mog odmora. A onda sam čula da se ćemo svi ponovno u karantenu, pa se više nisam štedila s hranom - kazala je Salma i dodala:

- Možda sam dosadila ljudima sa time, no ne dam im odmora. Mislit će da nosim bikinije po cijele dane, ali ne, svi su s iste lokacije i uskoro ću ostati bez novih fotografija - zaključila je glumica. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
18:01 05.02.2021.

zgodna