Save the Children

Sacha Baron Cohen i supruga dali 900.000 eura za žrtve sirijskog sukoba

Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Sacha i Isla
Foto: Pixsell
'British actor and comedian Sacha Baron Cohen is pictured with actress Isla Fisher on the red carpet prior to the 79th Academy Awards ceremony in front of the Kodak Theatre in Hollywood, Los Angeles,
Foto: Marco Provvisionato/Milestone Media/PIXSELL
Sacha Baron Cohen
Foto: Pixsell
sacha baron cohen
Sacha Baron Cohen
27.12.2015.
u 16:21
Donirali su i 450.000 eura kampanji Save the Children, a gestu je pohvalio i nekadašnji ministar vanjskih poslova V. Britanije
Pogledaj originalni članak

Britanski komičar Sacha Baron Cohen ("Bruno", "Borat")  i australska glumica Isla Fisher, njegova supruga, donirali su oko 900.000 eura za pomoć žrtvama sukoba u Siriji, objavile su u nedjelju dotične organizacije.

Par je donirao oko 450.000 eura za Save the Children u okviru kampanje cijepljenja kojom bi se zaštitilo 250.000 djece protiv opasnosti od epidemije rubeole na sjeveru Sirije.

Baron Cohen i Isla Fisher darovali su sličnu svotu i nevladinoj organizaciji International Rescue Committee (IRC) za pomoć sirijskim izbjeglicama kojih je od početka sukoba 2011. nekoliko milijuna napustilo svoje domove i pobjeglo od rata.

Taj će novac omogućiti "spašavanje tisuća života", kazao je Justin Forsyth, glavni direktor organizacije Save the Children.

"Sachin i Islin dar prekrasna je gesta čovječnosti", reagirao je David Miliband, predsjednik IRC-a i nekadašnji ministar vanjskih poslova V. Britanije.

>> Sascha Baron Cohen glumit će legendarnog Freddieja Mercuryja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TO
toljaga22
16:57 27.12.2015.

Bravo Borate !

DU
Deleted user
19:24 27.12.2015.

Novac će biti upotrijebljen za kupnju oružja. Jer kako stvari stoje uopće nema dokaza da će biti upotrijebljen za djecu.

Avatar unfeeling
unfeeling
09:08 29.12.2015.

A kažu škrt ko židov. Svaka čast.