NIJE DVOJIO O PONUDI

Sa Sanjom Doležal show 'Nikad nije kasno' vodit će popularni Jole

Foto: RTL
Sanja i Jole
Foto: RTL
Sanja i Jole
Foto: RTL
Sanja i Jole
12.01.2017.
u 11:21
Pogledaj originalni članak

Počelo je snimanje novog glazbenog showa RTL-a “Nikad nije kasno” koji će voditi dvoje glazbenika – Sanja Doležal i Joško Čagalj Jole. Voditeljski posao Sanji nije nepoznanica, dok će Jole u showu imati svoj voditeljski debi. – Nisam nimalo dvojio hoću li prihvatiti ovaj angažman ili ne. Ekipa je odlična, Sanju poznajem iz glazbenih krugova i super funkcioniramo. Ona će mi u ovom showu biti i kolegica i mentorica – kaže Jole.

Kandidati stariji od 45 godina

U showu će se za titulu najboljeg boriti 36 kandidata starijih od 45 godina, a zadatak im je impresionirati stalnog člana žirija, Tonča Huljića.

– Veselim se pjevačkom natjecanju za ljude u najboljim godinama. Oni su cijeli život iz ljubavi vezani uz glazbu, ali dosad nisu imali prilike publici pokazati kako lijepo pjevaju i sad je došlo njihovo vrijeme – poručuje Sanja Doležal.

>>Sanja Doležal vratila se na RTL nakon deset godina

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.