Nježna strana sporta

VIDEO Ovo su najzgodniji rukometaši koje gledamo na EP-u u Poljskoj

rukometaši
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Domagoj Duvnjak
rukometaši
rukometaši
rukometaši
18.01.2016.
u 12:00
Istražili smo čime se bave izvan terena – rado se skidaju u humanitarne svrhe
Pogledaj originalni članak

Rukomet je, kažu, jedan od najgrubljih sportova, a tko je na terenu jači, ostavit ćemo ipak na analizu kolegama iz sportske rubrike. Nas je više zainteresirala nježnija strana sporta pa smo istražili čime se bave neki od najzgodnijih rukometaša Europskog prvenstva u Poljskoj kad napuste ulašteni parket.

Div među djecom u vrtiću

Najseksepilniji među njima, Jesper Nøddesbo, stiže iz Danske. Rado se odaziva humanitarnim akcijama pa čak i ako to zahtijeva da skine sve sa sebe i slika se nag te se pritom odlično zabavlja.
– Navikao sam se da me prosuđuju suci na terenu pa mi je zabavno kad se komentira moj izgled. I to je dio igre i način da privučemo gledatelje da bodre dansku reprezentaciju – kaže kršni 35-godišnjak koji je na početku karijere usporedo bio i odgojitelj u vrtiću.

 

– Klinci su mislili da sam div i stalno su mi se smijali – izjavio je Jesper. Sad mu se najviše vesele kćeri Vida (5) i Luna (1) i supruga Rikke Væring s kojima živi u Barceloni.
Njegov suigrač u reprezentaciji Danske Mikkel Hansen (28) također ima veliko srce. Nositelj je nacionalne akcije protiv vršnjačkog nasilja.

– Sport bi djeci trebao biti zabava i rekreacija, a ne aktivnost zbog koje se osjećaju loše jer ih zadirkuju. Znam kako je kad uđeš u ekipu kao najmlađi i najmanji i moja je odgovornost da ih podučim timskoj igri – smatra Hansen koji u slobodno vrijeme u Parizu, u kojem igra u PSG-u, uživa u adrenalinskim aktivnostima poput pilotiranja helikopterom. Djevojku nema, a često se druži s Nikolom Karabatićem s kojim je igrao u Barceloni i sad opet u PSG-u.

Obitelj centar svijeta

Posebno mjesto na listi zauzima najbolji rukometaš svijeta – naš Domagoj Duvnjak (27) koji, osim iznimnim sportskim talentom, osvaja i skromnošću. Popis zaključujemo Norvežaninom Kristianom Kjellingom koji, doduše, više ne igra rukomet, nego komentira, ali osvojio nas je izjavom da mu je obitelj centar svijeta. I da, izgleda poput modela.

>>Pola milijuna gledatelja uz hrvatske rukometaše

>>Stiže još jedna prinova u obitelj našeg proslavljenog rukometaša!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

LI
liliZG
13:39 18.01.2016.

hahahaha, Hansen (u sredini) , a na slici čovjek sam šeće ulicom , ni prolaznici se ne vide, možda misle na sredinu slike, ili sredinu ulice??? google prevoditelj,... iliti ne čitamo što pišemo...

IK
ikonoklast
19:46 18.01.2016.

za sve koje zanima za raspudića zaručena...

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
17:50 18.01.2016.

muški će uvijek imati lijepo tijelo, žene to izgube nakon 25te