Zanosna Argentinka

Ronaldova Georgina pohvalila se darom vrijednim gotovo 1,5 milijuna kuna, ostavio ju je bez teksta

Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: reuters
Foto: Instagram
Foto: Instagram/ georginagio
Foto: profimedia
Foto: Instagram/ georginagio
15.10.2021.
u 22:00
Georgina je inače velika ljubiteljica nakita, a procjenjuje se da njezina kolekcija vrijedi nešto više od 2,6 milijuna funti, no njezina najveća želja još uvijek nije ispunjena. Naime Georgina je u najavnoj špici za svoj reality show "Soy Georgina" priznala kako bi željela da Ronaldo uskoro klekne i zaprosi ju.
Pogledaj originalni članak

Djevojka Cristiana Ronalda (36), Georgina Rodriguez (27) na društvenim mrežama se pohvalila skupocjenim poklonom koji je dobila od svog odabranika. Ronaldo ju je iznenadio dizajnerskim kovčegom za nakit poznatog francuskog brenda Louis Vuitton vrijednim 150 tisuća funti. 

Foto: Instagram

Georgina je inače velika ljubiteljica nakita, a procjenjuje se da njezina kolekcija vrijedi nešto više od 2,6 milijuna funti, no njezina najveća želja još uvijek nije ispunjena. Naime Georgina je u najavnoj špici za svoj reality show "Soy Georgina" priznala kako bi željela da Ronaldo uskoro klekne i zaprosi ju.

- To ne ovisi o meni... Daj Bože- otkrila je Georgina prijateljima koju su ju ispitivali hoće li se napokon udati za nogometaša.

Novi reality stiže na Netflix krajem godine, a pratiti život zanosne Argentinke Georgine Rodriguez i nogometaša Cristiana Ronalda. 

-Moj reality show ubrzo stiže na Netflix. Vrlo sam uzbuđena što ćete ga vidjeti. Kako uzbudljivo - napisala je Georgina ispod promotivne fotografije te dodala oznaku #soygeorgina, a sudeći po komentarima obožavatelji jedva čekaju početak prikazivanja- napisala je nedavno Georgina te najavila svoj reality, a sada je napokon objavljena i službena najava koja je već izazvala veliku pažnju.

Georgina je u posljednjih nekoliko godina postala prava zvijezda, a zahvaljujući vezi s Ronaldom i sama je stekla popularnost. Zanosna Georgina je već nekoliko puta naglasila kako joj je trenutak kada je upoznala Ronalda u Guccijevom butiku u Madridu gdje je radila kao prodavačica potpuno promijenio život. 

VIDEO Večernjakova desetka: Sanja Doležal otkrila je li joj draža Košulja plava ili Za dobra stara vremena

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZL
Zlatnipijesak
06:28 16.10.2021.

Svaka sponzorusa je ljubiteljica nakita. A jasno da joj je najvreca zelja udati se za Ronaldov bankovni racun, nista neocekivano.

Još iz rubrike Showbiz