Snovi 66-godišnjaka

Robert de Niro nada se da će se glumom baviti još barem 40 godina

Foto: Pixsell
Robert de Niro nada se da će se glumom baviti još barem 40 godina
18.02.2010.
u 17:58
Glumac je u Los Angelesu primio nagradu AARP za životno djelo, na što je izjavio da smatra kako ju je dobio prerano jer je u glavi još uvijek dijete.
Pogledaj originalni članak

Primajući priznanje za životno djelo na dodjeli nagrada AARP u Los Angelesu, glumac Robert de Niro rekao je da smatra da je potvrdu za svoj rad dobio prerano.

– Bavim se ovim poslom tek nešto više od 40 godina, što ćete mi dati kada odradim sljedećih 40 – zapitao je 66-godišnji glumac žiri. Osvrnuo se i na glasine da je spreman za mirovinu i rekao da mu takvo što ne pada na pamet.

– U glavi sam još dijete. Uvijek ću biti dijete, mislim da bi mi bilo bolje da sam došao na dodjelu dječjih nagrada – našalio se na kraju De Niro.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NE
neni
18:30 18.02.2010.

kad je netko pravi..onda je pravi..godine su samo brojka

ME
Melkior
20:55 18.02.2010.

Ma mani se corava posla stari. Sto je bilo bilo je. Sve u svemu dobar glumac iako mu uloge ljubavnika bas nisu isle od ruke. A sad sa Sharon Stone opet agitiraj za Srbiju zato sto si se u okolini Nisa najeo odojka.

Još iz rubrike Showbiz