linija donjeg rublja

Rita Rumora zvijezda kampanje H&M-a

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
08.08.2018.
u 14:23
Rita Rumora odlično se snašla u ulozi modela, a kolekcija joj stoji savršeno
Pogledaj originalni članak

­H&M pokreće prvu suradnju s robnom markom donjeg rublja Love Stories iz Amsterdama.

Posebno za ovu priliku hrvatska influencerica Rita Rumora odlučila se poigrati komadima Love Storiesa. Brend je 2013. godine stvorila talentirana Marloes Hoedeman, a poznat je po eklektičnim printovima, mix-and-match pristupu te udobnom dizajnu.

Kolekcija H&M x Love Stories sadržavat će klasične komade Love Storiesa dizajnirane u suradnji s H&M-ovim timom, koji će biti dostupni u odabranim trgovinama širom svijeta, kao i online od 9. kolovoza.

>> Pogledajte video - Žanamari: Moja je ljetna avantura završila brakom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz