predivna iva

Rijetko je viđamo! Samozatajna kći Zdravka Mamića rođendan slavila u društvu poznatih Hrvatica

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
02.03.2020.
u 14:31
Kćeri Zdravka Mamića po prirodi su vrlo samozatajne pa tako svoj privatni život gotovo nikada ne dijele s javnosti.
Pogledaj originalni članak

Iva Mamić, najmlađa kći Zdravka Mamića, protekli je vikend proslavila rođendan. Na proslavi su bile i bolje polovice naših nogometaša s kojima je Iva bliska prijateljica. Rođendansko slavlje tako nisu propustile ni supruga Matea Kovačića Izabel Andrijanić, ali ni Dina Dragija, djevojka Tina Jedvaja. Izabel i Dina dio atmosfere s tuluma podijelile su na društvenim mrežama.

"Sretan ročko, ljepotice", napisala je Izabel uz fotografiju slavljenice koja je blistala u ružičastoj kombinaciji na svom Instagram Storyju.

Foto: Instagram

Inače, kćeri Zdravka Mamića po prirodi su vrlo samozatajne pa tako svoj privatni život gotovo nikada ne dijele s javnosti. Profili na društvenim mrežama su im zaključani, a njihovim uspjehom tek se ponekad pohvali otac Zdravko, baš kao što je to učinio prije dvije godine kada je Ivina starija sestra Lucija diplomirala.

"Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu",  pohvalio se tada Zdravko Mamić na Facebooku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HA
Hanok
15:48 02.03.2020.

Predivna Iva!? Predivna zato kaj ima novac ili? Da tata nije pobrao novac od poreza bila bi obićna cura

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:10 02.03.2020.

Nije ona samozatajna nego ne dolazi od staroga do riječi...