Ljubav

Rihanna ima novog dečka, uhvaćeni su u strastvenom zagrljaju u bazenu

Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
28.06.2017.
u 14:30
Paparazzi su snimili pjevačicu tijekom odmora u Španjolskoj, a snjom u društvu je bio i bogati poduzetnik Hassan Jameel.
Pogledaj originalni članak

Rihanna ima novog dečka! Dokaz tome su fotografije snimljene u Španjolskoj gdje je lijepa pjevačica s Barbadosa na odmoru. 

Paparazzi su je zatekli u bazenu u strastvenom zagrljaju muškarca za kojeg Daily Mail tvrdi da je Hassan Jameel, poznati i bogati poduzetnik i dobar prijatelj Naomi Campebll. Njegova obitelj je vlasnik prava na prodaju Toyotinih automobila na Bliskom Istoku.

Navodno je par već duže vrijeme u vezi, a Rihanna je priznala da je njihova veza ozbiljna i zato su se trudili držati je podalje od javnosti i izbjegavali su zajedničke dolaske na društvena događanja. 

 

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ME
Menjik
14:57 28.06.2017.

Ja imam novu frizuru. Internet se zapalio kad sam stavio sliku na instagram.