ČESTITAO MAMI

Ribafish pokazao kako je izgledao prije 23 godine, imao je skroz drukčiji imidž

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
U pivnici Medvedgrad Udrugari i Ribafish najavili drugu godinu RokOtoka
Foto: Ivan Rebić/Pixsell
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Domagoj Jakopović Ribafish
Foto: Privatni album
Domagoj Jakopović Ribafish
Foto: Promo
Domagoj Jakopović Ribafish
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Promocija knjige "Šaptač ženama" Domagoja Jakopovića Ribafisha
Foto: Facebook
13.03.2021.
u 17:15
Domagoj je tada diplomirao geografiju, a na proslavi diplome snimljen je s mamom, koaj danas slavi rođendan. Stoga je Ribafish uz fotku uputio posebnu čestitku mami, koja živi na Korčuli
Pogledaj originalni članak

Domagoj Jakopović Ribafish, voditelj RTL-ove emisije "3,2,1 kuhaj" poznat je po svojoj bradi, ali i obrijanoj glavi. Stoga je njegove pratitelje na društvenim mrežama iznenadio fotografijom snimljenom 1998., na kojoj je imao dugačku kosu.

Domagoj je tada diplomirao geografiju, a na proslavi diplome snimljen je s mamom, koaj danas slavi rođendan. Stoga je Ribafish uz fotku uputio posebnu čestitku mami, koja živi na Korčuli. 

Foto: Facebook

- Sretan rođendan onoj koja me donijela na svijet, istrpjela piz*arije koje sam radio, doživjela da se maknem od njenih skuta i dozvolila da uvijek koristim njene savjete. Raska nema instač ni fejs, slaže pasijans, puzzle, rješava križaljke i živi sa Zvončicom daleko od sivila civilizacije na kraju Korčule i sad bi je baš onako sočno kušnul. Ali mi ne da da dođem da ne donesem koronu. Sretan rođo, madre, sve najbolje ti bilo, napisao joj je voditelj. Fotografija je u nekoliko sati dobila više od tisuću lajkova na Facebooku i puno komentara Ribinih prijatelja, među kojima je bilo i onih kojima je predavala njegova mama. 

- Testiraj se i iznenadi je, poručila mu je jedna prijateljica. 

 

komentari ne staju

Ivana Knoll izbacila stražnjicu u prvi plan, a pratitelji joj ne daju mira: Nešto nije u redu s guzom, izgubila je oblik

Ivana je stekla veliku popularnost i njezin Instagram pun je zavodljivih fotografija za koje joj mnogi dijele pohvale, ali nađe se uvijek i pratitelja koji ostavljaju neugodne komentare. Slično se dogodilo i nakon što je objavila fotografiju na kojoj je pozirala pored bazena u bijeloj majici i kratkim bijelim hlačicama koje su naglasile njezinu pozadinu i preplanuli ten.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
18:56 13.03.2021.

Tko se pokakio? Neka riba? Ko je ovaj?!

SA
sargu123
18:21 13.03.2021.

Edip ?

Avatar rubinet
rubinet
18:11 13.03.2021.

Prije 23 godine Domagoj je imao drukčiji izgled. Danas Ribafish ima imidž.