Poruka

Reper je ljut: Mama vam briše stražnjicu, a mene osuđujete

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Reper je ljut: Mama vam briše stražnjicu, a mene osuđujete
02.09.2017.
u 16:32
Marin Ivanović Stoka objavio je na svom Facebooku jedan duhoviti video nakon kojeg su mu počele pristizati poruke da se opet drogira. To ga je uzrujalo i odlučio je uzvratiti udarac...
Pogledaj originalni članak

Bivši reper Marin Ivanović Stoka snimio je jedan duhoviti video u kojem su glavni akteri priče klupa i pas i taj video je objavio na svojoj Facebook stranici. 

Nakon što je video objavio počele su mu stizati poruke kako ovaj video pokazuje da se vratio starom poroku - drogi. Takvi komentari su uzrujali repera, koji od povratka iz komune vodi miran život bez poroka i odlučio se obratiti onima koji ga neutemeljeno kritiziraju.

 

 

- Čekam trajekt sa Brača za Split i čitam malo vaše komentare. Moram reći da ste prilično neiskusni sa procijenjivanjem da li je netko nadrogiran ili ne. Šačica klinaca kojima mama još briše guzicu se našlo mene osuđivati i govoriti mi da se opet drogiram jer sam odlučio snimiti jednu bezazlenu zezanciju sa klupicama. Hahahha, prejaki ste. Droga je vrlo opasna stvar i ne bi je preporučio nikome od vas. Tko god još bude ostavljao nepotrebne komentare biti će udaljen sa stranice. Cuko vam želi ugodan dan. Peace - poručio je reper. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
09:53 19.06.2018.

tuzne li 'scene' da ovakvi bezveznjaci dobiju ikakvu paznju - i onda se nadje glupana koji se cude da me uopce ne zanima ni domaca ni regionalna scena

BE
BeroII
17:30 02.09.2017.

Cuko, dali to znači da na "tvoju" stranicu smiju samo oni koji ti daju pozitivne komentare ? ? ? Pa zašto onda ikoga puštaš na nju, koja joj je svrha ? ? ? Zašto jednostavno sam ne pišeš sebi komentare i odgovore. Pa tko zna bolje od tebe, što tebi odgovara,što se tebi sviđa, i što tebe neće "naljutiti ? Preporučam ti da otvoriš stranicu sam za sebe.

MA
mario80
17:45 02.09.2017.

E celo sto bi ti jednu samarcinu poklonijo...!!!