PESRETNI RODITELJI

Redateljicu koja je dobila prestižnu nagradu u Cannesu fotografi uhvatili kako u Zagrebu izlazi iz rodilišta s bebom

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
21.07.2021.
u 13:31
Naime, dubrovačka redateljica postala je majka, a fotografi su je uhvatili na n izlasku iz poliklinike Podobnik gdje je na svijet donijela dječaka, kojem su dali ime Petrus Alamat Gürsel.
Pogledaj originalni članak

Redateljica Antoneta Alamat Kusijanović dobila je u Cannesu prestižnu nagradu Zlatnu kameru za svoj debitantski film Murina, no to nije sve pozitivno što joj se dogodilo ove godine.

Naime, dubrovačka redateljica postala je majka, a fotografi su je uhvatili na n izlasku iz poliklinike Podobnik gdje je na svijet donijela dječaka, kojem su dali ime Petrus Alamat Gürsel. Redateljica je iz rodilišta izašla u pozitivnom raspoloženju s cvijećem u rukama, dok je njezin suprug Deren nosio njihovu bebu koja je slatko spavala. 

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Inače, Antoneta nije mogla nagradu primiti uživo, no javila se videom iz rodilišta.

 - Hvala festivalu Cannes i 15 dana autora (Quinzaine des réalisateurs) na ovoj nagradi. Čast je primiti Caméra d'Or za prvi istaknuti film. Zaista sam zahvalna na cijelom timu 'Murine' - producentima, glumcima i cijelom timu koji me podržavao sve ove godine, kao i mojoj obitelji. Ova nagrada pripada mojem sinu kojeg sam rodila i nadam se da je ovo tek početak za nas oboje. Hvala vam puno - rekla je Antoneta, te dodala da ova nagrada pripada njezinom sinu. 

VIDEO: Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VI
vidum
14:57 21.07.2021.

Baš lipo ime. Biće na dida.

Avatar southman
southman
14:39 21.07.2021.

Sa ovakvim imenom djeteta nije ni čudo da je dobila nagradu.