NJIHOVO SRETNO MEJSTO

Razgolićeni Grubnić i Momčilo pozirali u bazenu: 'Samo nas dvojica'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
15.06.2021.
u 20:00
Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Momčilo i on uživaju kupajući se u bazenu, a pokraj je napisao "Samo nas dvojica".
Pogledaj originalni članak

Modni Mačak Marko Grubnić s prijateljem Momčilom Gurovićem odmara se u luksuznoj kući s bazenom, za koju je Marko napisao kako je to njihovo "sretno mjesto". 

Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Momčilo i on uživaju kupajući se u bazenu, a pokraj je napisao "Samo nas dvojica". 

Grubnić se na društvenim mrežama često hvali svojim stilom života i modnim odabirom. Novi komad kojim se počastio su natikače s potpisom modne kuće Valentino. Na Instagram storyjima objavio je video u kojem se pohvalio ovim crnim kožnim natikača čija cijena iznosi šest tisuća kuna. Na službenim stranicama kuće Valentino u opisu pored ovih natikača piše kako su anatomski oblikovane, a gornji dio im je ukrašen kožnim laticama različite veličine. Nedavno se pohvalio još jednim modnim detaljem za koji je izdvojio nešto više od 10 tisuća kuna. Riječ je o zelenoj torbici popularnog brenda Bottega Veneta i to o modelu Mini Jodie.

Podsjetimo, Marko je nedavno proslavio i prvu godišnjicu zaruka.  Tada je objavio fotografiju zaručničkog prstena optočenog smaragdima i dijamntima, a pozirao je uz stol prepun crvenih ruža, te je nazdravio šampanjcem. Na fotografiji se mogu vidjeti latice ruža po stolu i podu, velike svijeće i šampanjac, a iza njega stajao je natpis na kojem piše "Hoćeš li se udati za mene?".  "Samo je jedna sreća u životu. Voljeti i biti voljen. Rekao sam da. To je više od ljubavi", napisao je Marko pokraj fotografije nastale 6.lipnja 2020. godine. 

Večernji.hr podcast ep. 17 – Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

ZB
Zoki-Bijela
21:51 15.06.2021.

Mudrinic je ponosan na njih

DU
Deleted user
22:15 15.06.2021.

Nevjerojatno iritantan prebijel,uvijek isti osmjeh. I lančići,torbice,natikače... Bok bi smiješno da nije duboko žalosno i pervezno.

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
20:50 15.06.2021.

Ma daj, muske fufice...tko jos to fura?