Nakon 13 godina

Rastali se Tim Burton i Helena Bonham Carter

Foto: 'Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL'
'Helena Bonham Carter and Tim Burton arrive at the BFI London Film Festival Awards, at Banqueting House, in Westminster, central London.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: import
Tim Burton i Helena Bonham Carter
Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures/PIXSELL'
'WORLD RIGHTS NO USA, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, SPAIN, FRANCE, GERMANY, AUSTRIA, SWITZERLAND, POLAND, HUNGARY, CZECH REPUBLIC AND SWEDEN. A great Burton family outing! Tim Burton and Helena Bonham Cart
Foto: Reuters
tim burton
24.12.2014.
u 09:19
Jedan od najboljih američkih režisera i glumica upoznali su se 2001. godine na snimanju filma 'Planet majmuna'
Pogledaj originalni članak

Jedan od omiljenih hollywoodskih parova, redatelj Tim Burton i glumica Helena Bonham Carter, odlučili su se razdvojiti nakon 13 godina zajedničkog života.

– Tim Burton i Helena Bonham Carter prijateljski su se razišli ove godine, ali su ostali prijatelji i nastavit će zajedno odgajati djecu Billyja Raymonda i Nell – kratko je priopćio glumičin glasnogovornik.

Jedan od najboljih američkih redatelja koji se krajem osamdesetih proslavio filmovima "Bubimir" i "Batman" svoju sada već bivšu partnericu upoznao je 2001. godine na snimanju filma "Planet majmuna".

Nakon toga, Helena Bonham Carter glumila je u svim njegovim filmovima, među kojima su najznačajniji "Krupna riba", "Charlie i tvornica čokolade" i "Alisa u zemlji čudesa". 

S obzirom na to da Helena nije dobila ulogu u Burtonovu najnovijem filmu "Big Eyes" koji se uskoro počinje prikazivati u SAD-u, njihov rastanak mogao se predvidjeti i prije službene potvrde Helenina glasnogovornika. Što je njihovoj dugogodišnjoj ljubavi presudilo, za sada nije poznato.

>>Skandal: Tim Burton uhvaćen kako se ljubi s misterioznom plavušom

>>Helena Bonham Carter i Tim Burton napokon pod istim krovom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.