Ljubav je na selu

Rasema zna jednu Josipovu tajnu i to će sve zakomplicirati

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
04.05.2021.
u 13:01
Farmerica Rasema svojim dečkima u prethodnim emisijama dala je neke dosta neobične i zahtjevne zadatke i tako ih je testirala, a sad će dečki proći još jedan test
Pogledaj originalni članak

Iz emisije u emisiju odnosi na farmama showa "Ljubav je na selu" postaju sve zanimljiviji. Marijan je u jučerašnjoj emisiji ostao iznenađen kada je na njegov rođendan bez najave na farmu došla djevojka s Tajlanda s kojom se upoznao preko Facebooka. Njezin dolazak iznenadio je i Bahru i Maru, ali dočekale su srdačno nepozvanu gošću koja je Marijanu izmamila suze na lice.

U emisiji koju ćemo gledati večeras Olja, poznata i po nadimku vampirica iz Splita, otkrit će s koje joj je strane njezin farmer najzgodniji. Dijana će također otkriti dosta o sebi i sinu i snahi. Kod farmera Marijana u Buzetu Bahra i Mara će većinu vremena posvetiti komentiranju nove gošće s Tajlanda. Kako piše RTL, neće se susprezati komentirati neugodnu novonastalu situaciju.

Farmerica Rasema svojim dečkima u prethodnim emisijama dala je neke dosta neobične i zahtjevne zadatke i tako ih je testirala, a sad će dečki proći još jedan test. Kad farmerica otkrije zbog čega još potpuno ne vjeruje Josipu i kad otkrije njegovu tajnu, stvari će postati puno kompliciranije. Što će se još zanimljivo dogoditi na farmama, doznat ćemo u novoj emisiji u 21 h. 

Mirta Miler, zagrebačka majstorica transformacije koju prati 5,1 milijun ljudi

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.